iekxini

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Το τμήμα τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά στην Ημερίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με θέμα «Πλατφόρμα Διαχείρισης θρησκευτικών Προορισμών»




Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος   και της υψηλής   ποιότητας σπουδών που παρέχει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή στους σπουδαστές του, ο τομέας  Τουριστικών Σπουδών ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, παρακολούθησε  την Ημερίδα που διοργάνωσε η Αρχιεπισκοπή Αθηνών με θέμα «Ανάδειξη της Εκκλησιαστικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς» και «Πλατφόρμα Διαχείρισης θρησκευτικών Προορισμών».

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών επιδιώκοντας να αξιοποιήσει τις σύγχρονες Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών ,με στόχο τόσο την αύξηση της παραγωγικότητας και της διαφάνειας , όσο  και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και τους συνεργαζόμενους φορείς, υλοποιεί με επιτυχία τρία  σημαντικά έργα Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Ένα από αυτά τα έργα είναι και η Πλατφόρμα Διαχείρισης Θρησκευτικών Προορισμών που αποτέλεσε και το κεντρικό θέμα της Ημερίδας, την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Την Ημερίδα, χαιρέτησε ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος  Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος , ο οποίος  καλωσόρισε τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά και εξέφρασε τη χαρά του για τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον που έδειξαν  οι σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή  και αυριανοί  επαγγελματίες  στο χώρο του Τουρισμού, να ενημερώνονται για θέματα που αφορούν στο αντικείμενο σπουδών τους.

INFO:
Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά: Φίλωνος 39 -Τηλ: 210 4120313, 210 4120714
www.iek-xini.edu.gr  / www.facebook.com/iekxinipeiraia