iekxini

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Oι σπουδαστές Marketing ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας στο ATHENS METROPOLITAN EXPO!


Την έκθεση με θέμα «Super Market- Mini Market –Περίπτερο» που πραγματοποιήθηκε στο ATHENS METROPOLITAN EXPO επισκέφθηκαν οι σπουδαστές και σπουδάστριες Marketing του Τομέα Διοίκησης & Οικονομίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας.

με στόχο την περαιτέρω επιμόρφωσή τους σε θέματα του εμπορίου και της αγοράς.
Πραγματοποιώντας την εν λόγω εκπαιδευτική επίσκεψη, οι σπουδαστές και σπουδάστριες του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν περίπτερα και να γνωρίσουν από κοντά επαγγελματίες-εκθέτες, αλλά και να πάρουν μια «γεύση» από τους νόμους που διέπουν το χονδρικό και λιανικό εμπόριο, όπως και να αντιληφθούν τη σημασία που έχει για την ανάπτυξη τόσο μιας μεγάλης εμπορικής αλυσίδας, όσο και ενός μικρού καταστήματος η συμμετοχή σε ανάλογες εκθέσεις.  
Τους σπουδαστές Marketing των Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ συνόδευσε ο sales & marketing consultant και Τομεάρχης Business του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας κ. Σωτήρης Κουτσουραδής.
O Τομέας Διοίκησης & Οικονομίας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ είναι κορυφαίος ως προς την παροχή εξειδικευμένων γνώσεων και πλήθους ευκαιριών πρακτικής άσκησης με αμοιβή στις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας μας, με στόχο φυσικά την επαγγελματική αποκατάσταση και επιτυχία των χιλιάδων αποφοίτων των ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
Για περισσότερες πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500, www.iek-xini.edu.gr