iekxini

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

IEK ΞΥΝΗ Πειραιά και UNESCO χέρι-χέρι για το διαβήτη



Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η σημαίνουσα δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στην οποία προέβη το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά,με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Σακχαρώδη Διαβήτη, σε συνεργασία με τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.
Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, ο Τομέας Υγείας του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ προχώρησε σε ενημέρωση, αλλά και δωρεάν μέτρηση σακχάρου για τους ωφελούμενους των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.
Εκατοντάδες ήταν οι ωφελούμενοι των Κοινωνικών Δομών, αλλά και οι πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο συγκεκριμένο κάλεσμα, έχοντας την ευκαιρία να μετρήσουν   δωρεάν τα επίπεδα σακχάρου τους, αλλά και να ενημερωθούν από τους άρτια καταρτιζόμενους σπουδαστές και σπουδάστριες και τους έμπειρους καθηγητές του Τμήματος Νοσηλευτικής ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ για τα συμπτώματα και την αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη.
Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, κ. Ιωάννης Μαρωνίτης έδωσε θερμά συγχαρητήρια στους σπουδαστές και καθηγητές Νοσηλευτικής ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, για το επίπεδο των υπηρεσιών τους, και κυρίως για την ευαισθητοποίησή τους σε κοινωνικά θέματα.
Για περισσότερες πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά: Φίλωνος 39, τηλ. 210 -4120313, www.iek-xini.edu.gr