iekxini

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Οι σπουδαστές Επισιτισμού ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ στο Εργοστάσιο & Μουσείο Σοκολάτας!


 
Μια «γλυκιά» εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησαν οι σπουδαστές και σπουδάστριες του Τομέα Επισιτισμού ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά στο «Εργοστάσιο & Μουσείο Σοκολάτας»,
το οποίο άνοιξε τις πύλες του στην Αθήνα στις εγκαταστάσεις της HELEXPO στο Μαρούσι, με την υποστήριξη της ΙΟΝ και της HELEXPO.
Στο πλαίσιο λοιπόν της πλούσιας θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης που παρέχουν τα Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες των ειδικοτήτων «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης (Chef)» και «Τεχνικός Αρτοποιός-Ζαχαροπλάστης» είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από το πιο… λαχταριστό θεματικό πάρκο της Ελλάδας!
Οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά ξεναγήθηκαν στις εντυπωσιακές κατασκευές του παραμυθένιου «Εργοστασίου και Μουσείου Σοκολάτας», που καταλαμβάνουν περισσότερα από 3.500 τετραγωνικά μέτρα! Καταρράκτες και σιντριβάνια σοκολάτας, γιγαντιαία σοκολατάκια και μπισκότα, ήταν μερικές μόνο από τις απολαυστικές εκπλήξεις που επεφύλασσε το εργοστάσιο σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.
O Τομέας Επισιτισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ είναι κορυφαίος ως προς την παροχή εξειδικευμένων γνώσεων και πλήθους ευκαιριών πρακτικής άσκησης με αμοιβή στις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου του επισιτισμού και του τουρισμού, με στόχο φυσικά την επαγγελματική αποκατάσταση και επιτυχία των χιλιάδων αποφοίτων των ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
 Για περισσότερες πληροφορίες:
 ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ: Φίλωνος 39 , 210 4120313
 www.iek-xini.edu.gr, https://www.facebook.com/iekxinipeiraia