iekxini

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Ο Τομέας Επισιτισμού ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ μαγειρεύει Ελληνικά!




Οι σπουδαστές του τομέα Επισιτισμού ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, ανταποκρίθηκαν ευχάριστα στην πρόταση των Ελλήνων παραγωγών του φεστιβάλ MADE IN GREECE  να δημιουργήσουν ευφάνταστες, νόστιμες συνταγές με τα προϊόντα  της ελληνικής γης που κατέκλυσαν το χώρο της Τεχνόπολης στο Γκάζι στις 23-24-25-26 Οκτωβρίου.

Ελαιόλαδο, μέλι, τυριά ,αλλαντικά ,ζυμαρικά και βότανα αποτέλεσαν την πρώτη ύλη για τα γευστικά πιάτα που ετοίμασαν οι σπουδαστές ,αποτέλεσμα της  ποιοτικής και ολοκληρωμένη εκπαίδευσης που έχουν λάβει κατά τη διάρκεια της φοίτησης τους, από τους έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές τους.
Θερμά συγχαρητήρια απέσπασαν τόσο από τους Έλληνες παραγωγούς όσο και από το κοινό του φεστιβάλ  που γεύτηκε τις νοστιμότατες συνταγές!
Τα Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, η κορυφαία επιλογή εκπαιδευτικής κατάρτισης και στον τομέα Επισιτισμού , προσφέρουν ποιοτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες, πάντα με γνώμονα την ανθρωποκεντρική εκπαίδευση και την αναγνωρισμένη πιστοποίηση.
Σε αυτό το πλαίσιο, το Δίπλωμα των Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ αποτελεί σταθερή επένδυση για χιλιάδες νέους και νέες που το εμπιστεύονται. Παράλληλα, κατοχυρώνει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων και τους συνδέει άμεσα με την εξέλιξή τους στον επαγγελματικό στίβο.

 Για περισσότερες πληροφορίες:
Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά: Φίλωνος 39 -Τηλ: 210 4120313, 210 4120714
www.iek-xini.edu.gr/ www.facebook.com/iekxinipeiraia