iekxini

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ: Νέα συνεργασία του Τομέα Επισιτισμού με την εταιρεία «ΗΛΙΣ -ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ»


Μια ακόμη σημαντική συνεργασία εγκαινίασε ο Τομέας ΕπισιτισμούτουΙ.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας με τη γνωστή ελληνική εταιρεία ζυμαρικών «ΗΛΙΣ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ»,με στόχο την καλύτερη δυνατή κατάρτιση και επιμόρφωση των σπουδαστών και σπουδαστριών της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης (Chef)»των ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Στο πλαίσιο της νέας δυναμικής συνεργασίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ με την ΗΛΙΣ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ, οι σπουδάστριες και οι σπουδαστές Μαγειρικής θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε επαγγελματικά σεμινάρια και παρουσιάσεις από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας, αλλά και να πραγματοποιούν εκπαιδευτικές επισκέψεις στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, με στόχο να παρακολουθούν –live- τη διαδικασία παραγωγής.
Επιπλέον, η εταιρεία ΗΛΙΣ παρέχει, σε επίπεδο χορηγίας, ζυμαρικά για τα μαθήματα πρακτικής κατάρτισης των σπουδαστών Επισιτισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας.
Η ΗΛΙΣ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ είναι μια αμιγώς ελληνική οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής παραδοσιακών ζυμαρικών, φυσικής αποξήρανσης, που στηρίζεται στις παραδόσεις του τόπου μας. Με την ποιότητα, την ελληνικότητα και τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων που χρησιμοποιεί, πέτυχε να ταυτίσει το όνομά της τόσο με ποιοτικά παραδοσιακά ζυμαρικά, όσο και με πιο ιδιαίτερες γεύσεις που σκοπό έχουν να γοητεύσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Για περισσότερες πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 -5279500, www.iek-xini.edu.gr