iekxini

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Οι σπουδαστές Τουρισμού ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας αποκλειστικά στο 14ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ


 
Ολοκληρώθηκε το 14ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) με θέμα «Τουρισμός & Ανάπτυξη» στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Τhalasso, με την αποκλειστική συμμετοχή του Τομέα Τουρισμού Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας
–σε επίπεδο ΙΕΚ- στις εργασίες του συνεδρίου.
Στο διήμερο συνέδριο, κατά το οποίο αναδείχθηκε ο Τουρισμός ως «Κιβωτός της Ελληνικής Οικονομίας», έδωσαν δυναμικό «παρών» οι σπουδαστές και σπουδάστριες της ειδικότητας «Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού» του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, ενώ παρευρέθηκαν περισσότεροι από 300 επιχειρηματίες, δημόσιοι φορείς και στελέχη της αγοράς που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Τουρισμού.
Κεντρικός ομιλητής στο επίσημο δείπνο της πρώτης ημέρας του Συνεδρίου ήταν ο Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, κ. Γιώργος Σταθάκης, ενώ πραγματοποιήθηκε η βράβευση των νικητών του 1ου Μαραθωνίου Ανάπτυξης Εφαρμογών για τον Τουρισμό, SETE Tourism Crowdhackathon.
O Τομέας Τουρισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ είναι κορυφαίος ως προς την παροχή εξειδικευμένων γνώσεων και πλήθους ευκαιριών πρακτικής άσκησης με αμοιβή στις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες της χώρας μας, με στόχο φυσικά την επαγγελματική αποκατάσταση και επιτυχία των χιλιάδων αποφοίτων των ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
Για περισσότερες πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500, www.iek-xini.edu.gr