iekxini

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Το τμήμα Κομμωτικής Τέχνης ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ εγκαινίασε μεγάλη συνεργασία με την εταιρεία The Art of Colour!




Η εταιρεία  The Art of Colour κλείνει φέτος 21 χρόνια δημιουργίας, ανάπτυξης και καινοτομίας παρέχοντας ασφαλή καλλυντικά ελεγμένα και πιστοποιημένα από τον ΕΟΦ ,όσο και από αντίστοιχους ξένους φορείς. Στόχος της εταιρείας είναι να αναγνωρίζει τις ανάγκες του σύγχρονου κομμωτή , να του παρέχει προϊόντα υψηλών  προδιαγραφών και ταυτόχρονα εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες, αφού η εξέλιξη και ανάπτυξη του είναι το κύριο μέλημα της εταιρείας.

Στο πλαίσιο συνεργασίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή με την The Art of Colour, οι σπουδαστές και σπουδάστριες του τμήματος «Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης» θα παρακολουθούν σεμινάρια τόσο στο άρτια εξοπλισμένο , εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρείας , αλλά και σε Ακαδημίες του εξωτερικού. Η εταιρεία θα παραχωρήσει προϊόντα της  για την  επάνδρωση των υπερσύγχρονων εργαστηρίων του τμήματος Κομμωτικής καθώς  θα είναι ο επίσημος χορηγός  και συνδιοργανωτής σε event και εκδηλώσεις που αφορούν το χώρο της Ομορφιάς.

Με όλα τα παραπάνω  η εταιρεία The Art of Colour  , θα συμβάλλει ουσιαστικά στην επίτευξη των υψηλών  εκπαιδευτικών  στόχων που έχουν θέσει τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ για τους σπουδαστές τους.
Για περισσότερες πληροφορίες
Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά: Φίλωνος 39 -Τηλ.: 210 4120 313, 210 4120714
www.iek-xini.edu.gr / www.facebook.com/iekxinipeiraia