iekxini

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά: Σεμινάριο Υδροθεραπείας στo Παπαστράτειο Κολυμβητήριο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!



Ένα πολύ σημαντικό διαδραστικό σεμινάριο Υδροθεραπείας στο Παπαστράτειο Εθνικό Κλειστό Κολυμβητήριο Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ», είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι σπουδαστές Φυσικοθεραπείας και Προπονητικής του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, στο πλαίσιο της πολύ-επίπεδης, ποιοτικής τους κατάρτισης, με την ευγενική παραχώρηση της Ακαδημίας Κολύμβησης του Ολυμπιακού.
Εισηγητές του σεμιναρίου στην πισίνα του κολυμβητηρίου ήταν οι κκ. Ε.Παυλίδης και Π. Αδαμόπουλος από το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «ΛΑΕΡΤΕΙΟ», με τους ίδιους τους σπουδαστές των ειδικοτήτων «Βοηθός Φυσικοθεραπευτή» και «Προπονητής Αθλημάτων» των ΙΕΚ ΞΥΝΗ να μπαίνουν στην πισίνα για να βιώσουν την εμπειρία της υδροθεραπείας.
Στο πλαίσιο του πλέον ενδιαφέροντος σεμιναρίου, η ελληνική εταιρεία δερμοκαλλυντικών προϊόντων «Pharmasept» προσέφερε δωρεάν σε όλους τους σπουδαστές κρυοθεραπείες και θερμοθεραπείες.
Ο Τομέας Πολιτισμού & Αθλητισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ είναι κορυφαίος ως προς την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης και πλήθους ευκαιριών πρακτικής άσκησης σε κορυφαία αθλητικά σωματεία και φορείς, με στόχο φυσικά την επαγγελματική αποκατάσταση και επιτυχία των χιλιάδων αποφοίτων των ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
Για περισσότερες πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ: Φίλωνος 39 , 210-4120313, www.iek-xini.edu.grhttps://www.facebook.com/iekxinipeiraia