iekxini

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Ο Τομέας Παιδαγωγικών Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, αρωγός στο bazaar της «Κοινωνικής Στήριξης»

 Δυναμικό «παρών» για 4η συνεχή χρονιά έδωσε ο Τομέας Παιδαγωγικών του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar το οποίο πραγματοποίησε η ΜΚΟ «Κοινωνική Στήριξη», στο φιλόξενο χώρο του Café Reverso στη Σαρωνίδα.

Σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία, η κοινωνική ευαισθησία που αποπνέουν όλες οι δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στέλνει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα στην κοινωνία και αποτέλεσε, ταυτόχρονα, την κινητήριο δύναμη για τις σπουδάστριες Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας ώστε να δημιουργήσουν πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα στολίδια, τα οποία πωλήθηκαν στο bazaar –και έγιναν μάλιστα ανάρπαστα!- συνδράμοντας με αυτόν τον τρόπο στο έργο της «Κοινωνικής Στήριξης», με αποδέκτες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Γούρια, χειροποίητα στολίδια για το δέντρο, γιορτινά στεφάνια, ημερολόγια για το 2016! Καλόγουστες και ευφάνταστες δημιουργίες με μεράκι, σε πολύ χαμηλές τιμές, οι οποίες προσφέρθηκαν προς οικονομική ενίσχυση ευπαθών ομάδων από τις σπουδάστριες της ειδικότητας «Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων» των ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
Ο χώρος του bazaar πλημμύρισε από προσφορές αγάπης καλών φίλων, και οικογενειών με τα παιδιά τους, που έσπευσαν να αγοράσουν τα δώρα των εορτών, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη φιλανθρωπική αυτή πρωτοβουλία.
Για περισσότερες πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57 & Αγησιλάου, τηλέφωνο 210 9640117