iekxini

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας στέλνει μήνυμα… «ΕΛΠΙΔΑΣ»!


 
Μήνυμα… «ΕΛΠΙΔΑΣ» θα στείλουν οι σπουδάστριες και οι σπουδαστές Επισιτισμού και Παιδαγωγικών του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου και ώρα 11.30 στο Κτήμα Νάσιουτζικ, στο πλαίσιο Χριστουγεννιάτικης Εκδήλωσης που διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» για τα παιδιά 15 Ιδρυμάτων της Αθήνας.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι σπουδάστριες των ειδικοτήτων «Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων» και «Βοηθός Εργοθεραπείας» των ΙΕΚ ΞΥΝΗ θα κατασκευάσουν πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα στολίδια, ενώ έχουν οργανώσει και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, με στόχο να φέρουν την αισιοδοξία του μηνύματος των Χριστουγέννων στις καρδιές αυτών των μικρών παιδιών που τόσο το έχουν ανάγκη.
Εξάλλου, οι ταλαντούχοι σπουδαστές του Τομέα Επισιτισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας θα ετοιμάσουν ευφάνταστα και νόστιμα χριστουγεννιάτικα μπισκότα για τα παιδιά που θα βρίσκονται εκεί.
Μία ακόμα δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υποστηρίζει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, στέλνοντας ένα ελπιδοφόρο μήνυμα, εν μέσω μιας δύσκολης οικονομικής συγκυρίας για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.
Για περισσότερες πληροφορίες
IEK ΞΥΝΗ Αθήνας: Πατησίων 31, τηλέφωνο 210 -5279500/ www.iek-xini.edu.gr / www.facebook.com/iekxini