iekxini

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Στο Annual Forum της WISTA Hellas οι σπουδαστές Ναυτιλιακών ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά!

 Δυναμικό «παρών» στο Annual Forum της WISTA HELLAS, στο ξενοδοχείο METROPOLITAN, έδωσαν οι σπουδάστριες και οι σπουδαστές Ναυτιλιακών του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά.

Στο συνέδριο με θέμα «The future of Shipping in the face of current economic and geopolitical challenges», αναλύθηκε το παρόν και το μέλλον της Ναυτιλίας υπό την σκοπιά των τελευταίων οικονομικών και γεωπολιτικών εξελίξεων, από εξέχοντες ομιλητές μεταξύ των οποίων οι:
Γ. Γουρδομιχάλης (Διευθύνων Σύμβουλος της Phoenix Shipping & Trading), Μ. Λορέντζος (Πρόεδρος των Lloyd's Brokers Associates), Λ. Μπαχά (αντιπρόεδρος της Ένωσης Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων), Σ.Σιαφάκας (Γενικός Διευθυντής της Product Shipping & Trading) και η Δ. Ιωάννου (Development Director του αμερικανικού P&I Club).
Ο Τομέας Ναυτιλιακών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ είναι κορυφαίος ως προς την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης και πλήθους ευκαιριών πρακτικής άσκησης σε κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρείες, με στόχο φυσικά την επαγγελματική αποκατάσταση και επιτυχία των χιλιάδων αποφοίτων των ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
Για περισσότερες πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ: Φίλωνος 39 , 210-4120313, www.iek-xini.edu.grhttps://www.facebook.com/iekxinipeiraia