iekxini

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Μαγικά Χριστούγεννα για τα παιδιά του «ΜΗΤΕΡΑ»από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ!


Για τα παιδιά που η ζεστασιά της οικογένειας αποτελεί πολυπόθητο όνειρο, το Κέντρο Βρεφών «Η ΜΗΤΕΡΑ» έχει αυτό το ρόλο για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα και ο Τομέας Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, αναλαμβάνει τα φετινά Χριστούγεννα, για ακόμα μία χρονιά, να τους προσφέρει χαρά, ψυχαγωγία και… πολλά δώρα, επαναφέροντας το χαμόγελο στο πρόσωπό τους!

Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Κέντρο Βρεφών «Η ΜΗΤΕΡΑ» (Λ. Δημοκρατίας 65, Ίλιον) την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, διοργανώνεται κάθε χρόνο με πρωτοβουλία του καθηγητή και προέδρου του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, κ. Σοφοκλή Ξυνή, με πολλές εκπλήξεις, happenings και γιορτινές μελωδίες.
Στο πλαίσιο της πλούσιας εκδήλωσης, οι σπουδάστριες του Τομέα Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας θα παρουσιάσουν χριστουγεννιάτικη παράσταση με θέμα «Δέντρο, Στολίδια, Δώρα», ενώ ένας γεμάτος «σάκος του Άγιου Βασίλη» θα περιμένει τα εγκαταλελειμμένα βρέφη του «ΜΗΤΕΡΑ», με στόχο να φέρει την αισιοδοξία του μηνύματος των Χριστουγέννων στις καρδιές τους και να βάλει μικρούς και μεγάλους σε γιορτινή «τροχιά»!
Ο φετινός «σάκος του Άγιου Βασίλη» θα γεμίσει με την ευγενική χορηγία των εταιρειών:
CHIPITA INTERNATIONAL , JOHNSON & JOHNSON, CHICCO, HΡΑ BEBE
Τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα υποστηρίξουν και οι σπουδαστές της ειδικότητας «Τεχνικός Αρτοποιός –Ζαχαροπλάστης» του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, παρασκευάζοντας παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα (κουραμπιέδες και μελομακάρονα).

Για περισσότερες πληροφορίες
IEK ΞΥΝΗ Αθήνας: Πατησίων 31, τηλέφωνο 210 -5279500/ www.iek-xini.edu.gr / www.facebook.com/iekxini