iekxini

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας υποστήριξε το 20ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar των Πρότυπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης!

 Πολλά τραγούδια, χαμόγελα, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, ζωγραφισμένοι Άγιοι Βασίληδες και ελαφάκια, ήταν μόνο ένα μέρος από τις μοναδικές στιγμές του 20οBazaar των Πρότυπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης, το οποίο πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των σπουδαστών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας.

Το Bazaar πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015, στις εγκαταστάσεις των Πρότυπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης, παρουσία των μαθητών και των γονέων, καθώς και των σπουδαστών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας.
Οι σπουδαστές από τους Τομείς Προσχολικής Αγωγής, Ομορφιάς και Επισιτισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης εφάρμοζαν τις γνώσεις που έλαβαν από τα μαθήματά τους, στους μικρούς μας φίλους!
Τα προσωπάκια των μαθητών, γέμισαν με ζωγραφιές σε χριστουγεννιάτικο ύφος από τις σπουδάστριες αισθητικής οι οποίες εφάρμοσαν την τεχνική του face-painting, ενώ οι σπουδαστές της κομμωτικής τους έκανα παιδικά χτενίσματα.
Λίγο παραπέρα, οι σπουδάστριες του Τομέα Προσχολικής Αγωγής, πραγματοποιούσαν δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης και παρουσίαζαν παραστάσεις κουκλοθέατρου. Παράλληλα, οι μελλοντικοί ζαχαροπλάστες του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, ετοίμαζαν και προσέφεραν στους καλεσμένους χριστουγεννιάτικα γλυκά και αρτοσκευάσματα.

Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 Θεσσαλονίκη, T. 2310 552406 www.iek-xini.edu.gr | iek@xinis.net | www.facebook.com/iekxinithessaloniki