iekxini

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Οι σπουδαστές Αθλητικής Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στον αγώνα ΠΑΟΚ – ΙΕΚ ΞΥΝΗ Δικέας!




Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015 στις 18.00, ο ΑΣ ΠΑΟΚ υποδέχθηκε την ομάδα του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Δικέας στο «Σπίτι του Handball» για την 11η αγωνιστική της Handball Premier.Οι σπουδαστές από την ειδικότητα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας από τα εξάμηνα Α’ & Γ’ βρέθηκαν στον αγώνα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν την πρακτική εφαρμογή της ειδικότητας τους.

Πιο συγκεκριμένα οι δημοσιογραφικές ομάδες των σπουδαστών, χρησιμοποιώντας κάμερες και μικρόφωνα πραγματοποιούσαν ρεπορτάζ από τους φιλάθλους που εισέρχονταν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, από τους αθλητές των δύο ομάδων, καθώς και από τα τεχνικά επιτελεία και του διαιτητές.

Κορυφαίοι παίκτες των δύο ομάδων αναδείχθηκαν ο Χρύσανθος Τσαναξίδης από την ομάδα του ΠΑΟΚ και ο Χρήστος Κεδέρης για την ομάδα του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Δικέας. Με την ολοκλήρωση του αγώνα, οι προπονητές και οι καλύτεροι παίκτες των δύο ομάδων, παραχώρησαν κοινή συνέντευξη τύπου στους ρεπόρτερ του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας!

Πριν τον αγώνα, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Πετρίδης, παρέλαβε από το γενικό γραμματέα του ΠΑΟΚ, κύριο Θανάση Καπετανάκη μία ειδική-τιμητική  φανέλα για τις 250 συμμετοχές του στην Handball Premier.

Video από τη συνέντευξη τύπου των αθλητών ΕΔΩ

Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406