iekxini

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης από τις σπουδάστριες Παιδαγωγικών ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά!




Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης πραγματοποίησαν οι σπουδάστριες του Τομέα Παιδαγωγικών του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, στο πλαίσιο της πολύ-επίπεδης και ποιοτικής θεωρητικής και πρακτικής τους κατάρτισης.

Οι σπουδάστριες των ειδικοτήτων «Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων» και «Βοηθός Εργοθεραπείας» είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους καλαίσθητους και υψηλής αρχιτεκτονικής χώρους του μουσείου από τον καθηγητή τους κ. Σπύρο Αραβανή.
Οι σπουδάστριες των ΙΕΚ ΞΥΝΗ περπάτησαν στο κεκλιμένο γυάλινο δάπεδο του πρώτου εκθεσιακού χώρου, που επιτρέπει τη θέαση στην αρχαιολογική ανασκαφή, και είδαν τα ευρήματα από τα Ιερά που βρίσκονταν στις πλαγιές της Ακρόπολης, αποκομίζοντας έτσι πολύτιμες γνώσεις για τον Πολιτισμό και την Ιστορία της Αρχαίας Ελλάδας.
Ο Τομέας Παιδαγωγικών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ είναι κορυφαίος ως προς την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης και πλήθους ευκαιριών πρακτικής άσκησης στους μεγαλύτερους παιδικούς σταθμούς της χώρας μας, με στόχο φυσικά την επαγγελματική αποκατάσταση και επιτυχία των χιλιάδων αποφοίτων των ΙΕΚ ΞΥΝΗ!

Για περισσότερες πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ: Φίλωνος 39 , 210 4120313,  www.iek-xini.edu.gr,  https://www.facebook.com/iekxinipeiraia