iekxini

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης οι σπουδάστριες Παιδαγωγικών ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας


Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης πραγματοποίησαν οι σπουδάστριες και οι σπουδαστές του Τομέα Παιδαγωγικών Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, στο πλαίσιο της πολύ-επίπεδης ποιοτικής κατάρτισης που λαμβάνουν στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Kατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, οι σπουδάστριες των ειδικοτήτων «Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων» και «Βοηθός Εργοθεραπείας» είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν έργα ζωγραφικής και πρωτότυπες κατασκευές παιδιών 5-14 ετών, από κάθε γωνιά του κόσμου! Η συλλογή του Μουσείου, η οποία εμπλουτίζεται κάθε χρόνο με νέα έργα, δεν απευθύνεται μόνο σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, αλλά και σε ενήλικες, γονείς, καλλιτέχνες και επαγγελματίες που ασχολούνται με το παιδί.
Οι σπουδάστριες των ΙΕΚ ΞΥΝΗ μελέτησαν έργα από την εκτενή συλλογή 7.000 παιδικών κατασκευών, με θέμα «Το δικαίωμα να είσαι παιδί», και παράλληλα, ενεπλάκησαν σε διαδραστικά παιχνίδια στους χώρους του μουσείου.
Ο Τομέας Παιδαγωγικών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ είναι κορυφαίος ως προς την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης και πλήθους ευκαιριών πρακτικής άσκησης στους μεγαλύτερους παιδικούς σταθμούς της χώρας μας, με στόχο φυσικά την επαγγελματική αποκατάσταση και επιτυχία των χιλιάδων αποφοίτων των ΙΕΚ ΞΥΝΗ!
Για περισσότερες πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500, www.iek-xini.edu.gr