iekxini

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013

Το Λάδι και η Ελιά, η βάση της μεσογειακής διατροφής


Την ανυπολόγιστη αξία του ελαιόλαδου, για τον επαγγελματικό τομέα του επισιτισμού στην Ελλάδα, ανέλυσαν οι ελαιοπαραγωγοί Ειρήνη και Παρασκευή Κοκολάκη, στο σεμινάριο με θέμα «Το Λάδι και η Ελιά, η βάση της μεσογειακής διατροφής», που διοργάνωσε ο τομέας Τουρισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2013.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Μαρτίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης (Βαλαωρίτου 9), και το
παρακολούθησαν σπουδαστές, απόφοιτοι αλλά και επαγγελματίες του επισιτισμού και του τουρισμού.

Οι εισηγήτριες είχαν προετοιμάσει μπουφέ από συνταγές με ελαιόλαδο,  τον οποίο δοκίμασε το κοινό μετά την λήξη του σεμιναρίου.

Σε όλους τους συμμετέχοντες, χορηγήθηκε βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους.

Γίνετε μέλος του Xinis Education Festival 13 και αποκτήστε το V.I.P. Pass με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013.