iekxini

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΙΕΚ ΞΥΝΗ… love Marketing

ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013!

Με πρωτοφανή επιτυχία, μότο «Ι love Marketing» και ρεκόρ συμμετοχών –ξεπέρασαν τις 250!- πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο, με θέμα «Σύγχρονο Marketing & Google Positioning», στο πλαίσιο του φετινού XINIS EDUCATION FESTIVAL!
O εισηγητής του εν λόγω σεμιναρίου, κ. Σωτήρης Κουτσουραδής, τομεάρχης του τμήματος Marketing του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, ανέπτυξε το θέμα του σύγχρονου marketing, τόσο σε θεωρητικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε live workshop με τη συμμετοχή των παρευρισκομένων, και κατόπιν, ο κ. Κουτσουραδής ανέπτυξε μεθόδους βελτίωσης της θέσης ενός site στη μηχανή αναζήτησης της Google. 

O Τομέας Οικονομίας & Διοίκησης των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, αλλά και συγκεκριμένα το τμήμα Marketing, αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες νέους και νέες που επιθυμούν να μάθουν την τέχνη της προώθησης και του «επιχειρείν», με σημαντικές προοπτικές άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης. Και αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την τεράστια δυναμική που έχει αναπτύξει φέτος το XINIS EDUCATION FESTIVAL –διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ- αποτελεί ακόμα μία έμπρακτη απόδειξη πως τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ αποτελούν Σύμβολο Επαγγελματικής Επιτυχίας. 

INFO
Αθήνα: Πατησίων 31, τηλέφωνο 210 -5279500
www.iek-xini.edu.gr  / www.xinisfestival.edu.gr / www.facebook.com/xiniseducationfestival