iekxini

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Οι ειδικές μαθησιακές δυσκολίες στην προσχολική ηλικία


Οι ειδικές μαθησιακές δυσκολίες στην προσχολική ηλικία, ήταν το θέμα του πρώτου δωρεάν σεμιναρίου που διοργάνωσε ο τομέας Προσχολικής Αγωγής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2013.

Το σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013 στην αίθουσα διαλέξεων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης (Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη), παρακολούθησαν σπουδαστές, φοιτητές αλλά και επαγγελματίες των παιδαγωγικών και της ειδικής αγωγής.
Εισηγήτρια ήταν η κα Τόνια Λεωνίδου, Ειδική Παιδαγωγός, η οποία ανέλυσε στο κοινό του σεμιναρίου το πολύ ευαίσθητο θέμα των μαθησιακών δυσκολιών που μπορεί να αντιμετωπίζουν παιδιά με ειδικές ανάγκες, κατά την προσχολική ηλικία.  Η κα Λεωνίδου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα είδη των μαθησιακών δυσκολιών που συναντώνται, στις ενδείξεις εμφάνισης μαθησιακών δυσκολιών στην προσχολική ηλικία, αλλά και στους τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος.

Σε όλους τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου, χορηγήθηκε βεβαίωση συμμετοχής για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους.

Γίνετε μέλος του Xinis Education Festival 13 και αποκτήστε το V.I.P. Pass με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013.


XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013: GET CULTURED NOW!!!