iekxini

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ALL DAY MASKE PARTY από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ για την ημέρα της Τσικνοπέμπτης

 

Πολύχρωμο facepainting, απίθανα χτενίσματα, ευφάνταστες μεταμφιέσεις, διαγωνισμούς, δώρα και άφθονο κέφι περιλάμβανε το ALL DAY MASKE PARTY που διοργάνωσαν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ στο café bar MOJO, για να γιορτάσουν την ημέρα της Τσικνοπέμπτης.

Από τις 12:00 το πρωί οι σπουδάστριες του τομέα Ομορφιάς των ΙΕΚ ΞΥΝΗ βρέθηκαν στο γνωστό café bar στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου και φρόντισαν την αποκριάτικη αμφίεση των θαμώνων. Όσο περνούσε η ώρα ο χώρος
γέμιζε με πολύχρωμα πρόσωπα, ενώ παράλληλα ο κόσμος συμμετείχε στην μεγάλη κλήρωση υποτροφιών που πραγματοποιούσαν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Το party ολοκληρώθηκε με διαγωνισμό για την καλύτερη αποκριάτικη αμφίεση, με τους νικητές να κερδίζουν δωρεάν ποτά για τους ίδιους και την παρέα τους από το café-bar Mojo. 

Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, 2310552406
iek@xinis.net, www.iek-xini.edu.gr













ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef">