iekxini

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ στο Αποκριάτικο Party του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Παύλου


Στο αποκριάτικο Party που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου του Δήμου Αγίου Παύλου Θεσσαλονίκης, συμμετείχαν οι τομείς Ομορφιάς και Παιδαγωγικών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
Το πρωί τη Κυριακής 10 Μαρτίου, οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ με τη συνοδεία και των καθηγητών τους, βρέθηκαν στο χώρο του 2ου Ολοήμερου Πειραματικού Σχολείου Αγ. Παύλου, ως επίσημοι υποστηρικτές της
αποκριάτικης γιορτής που πραγματοποιήθηκε εκεί.

Ο καλός καιρός βοήθησε ώστε η γιορτή να πραγματοποιηθεί στην αυλή του σχολείου, όπου οι σπουδάστριες του τομέα Παιδαγωγικών απασχόλησαν τα παιδιά με δημιουργικά παιχνίδια, ενώ οι σπουδάστριες ομορφιάς έκαναν facepainting στο πρόσωπο όχι μόνο των μικρών, αλλά και των γονέων.

Για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε ότι οι γονείς και οι φορείς των τοπικών κοινοτήτων, εμπιστεύονται απόλυτα τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, τόσο για την ποιότητα και το υψηλό επίπεδο του έμψυχου υλικού τους (σπουδαστές και καθηγητές), όσο και για την διάθεση προσφοράς στα κοινά, που ο Όμιλος ΞΥΝΗ σταθερά επιδεικνύει.  




ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef">