iekxini

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Μεγάλος Διαγωνισμός υποτροφιών από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ και την εφημερίδα Πρωινός Λόγος της Κοζάνης


Μεγάλος Διαγωνισμός υποτροφιών από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ  και την εφημερίδα Πρωινός Λόγος της Κοζάνης
Μεγάλο διαγωνισμό υποτροφιών διοργανώνουν ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ και η εφημερίδα Πρωινός Λόγος της Κοζάνης, και προσφέρουν σε 15 τυχερούς τη δυνατότητα να σπουδάσουν και να αποκτήσουν πτυχίο από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ και το Mediterranean College.
ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ
1. O Διαγωνισμός θα διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα από 25/06/2012 έως 30/09/2012.
2. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι οι αναγνώστες της εφημερίδας Πρωινός Λόγος της Κοζάνης. Συγκεκριμένα, μπορούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό αποστέλλοντας SMS στο 54340 με περιεχόμενο logos <κενό> ονοματεπώνυμο. Θα ληφθούν υπόψη μόνο συμμετοχές που ανταποκρίνονται στην παραπάνω διαδικασία.
3. Ρητά διευκρινίζεται ότι από τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εφημερίδας Πρωινός Λόγος της Κοζάνης και του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, συγγενείς αυτών α΄ και β΄ βαθμού και οι σύζυγοί τους. Εάν κάποιος από τους νικητές δεν πληροί τις προϋποθέσεις, που ορίζονται στο παρόν, θα επιλεγεί άλλος νικητής από τους επιλαχόντες, που ανεδείχθησαν κατά σειρά προτεραιότητας από την κλήρωση.


4. Οι υποτροφίες που θα κληρωθούν είναι:
  • 3 ετήσιες υποτροφίες (2 εξαμήνων) για σπουδές στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ, αξίας 8.200€
  • 8 υποτροφίες ενός (1) εξαμήνου για σπουδές στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ, αξίας 16.400€
  • 4 μερικές υποτροφίες (25% επιδότηση διδάκτρων) στις σχολές Business & Social Sciences του Mediterranean College (ισχύουν για την ακαδημαϊκή χρονιά 2012-13)
5. Οι υποτροφίες (μερικές ή ολικές) αφορούν αυστηρά και μόνο στα δίδακτρα των σπουδών και όχι στα fees, έξοδα εγγραφής, ή οποιαδήποτε άλλη οικονομική υποχρέωση προς τρίτους (πανεπιστημιακοί φορείς, κρατικοί φορείς) που συνοδεύουν την εγγραφή σε πρόγραμμα σπουδών.
6. Οι υποτροφίες θα κληρωθούν από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ αποκλειστικά για τους αναγνώστες του Πρωινού Λόγου, κατά τις παρακάτω Ημερομηνίες:
  • 10/07/2012 (θα κληρωθούν 2 Εξάμηνες ΙΕΚ + 1 MC)
  • 10/08/2012 (θα κληρωθούν 2 Εξάμηνες ΙΕΚ + 1 MC)
  • 10/09/2012 (θα κληρωθούν 2 Εξάμηνες ΙΕΚ + 2 Ετήσιες ΙΕΚ + 1 MC)
  • 01/10/2012 (θα κληρωθούν 2 Εξάμηνες ΙΕΚ + 1 Ετήσια ΙΕΚ + 1 MC)
Ο κάθε νικητής ή/και επιλαχών θα δικαιούται μία μόνο εκ των υποτροφιών.
7. Τις υποτροφίες θα τις παραλάβουν οι νικητές από τις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στη Θεσσαλονίκη (Βαλαωρίτου 9).
8. Επικοινωνία:
i. Η επικοινωνία με τους νικητές για την παραλαβή των Δώρων θα γίνεται τηλεφωνικά, στον αριθμό από τον οποίο οι ίδιοι απέστειλαν το sms για την συμμετοχή τους. Σε περίπτωση που είναι αδύνατον να ειδοποιηθεί κάποιος νικητής λόγω λαθεμένων στοιχείων επικοινωνίας, θα χάνει αυτομάτως το δικαίωμα να παραλάβει το δώρο του.
ii. Επιπλέον, τα ονόματα των νικητών, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του Mediterranean College.
iii. Οι νικητές του Διαγωνισμού θα παραλαμβάνουν τις υποτροφίες αυτοπροσώπως και σε κάθε περίπτωση, η αποδοχή και παραλαβή των υποτροφιών θα πρέπει να γίνει από τους νικητές εντός δέκα πέντε (15) ημερών από την ημερομηνία της κλήρωσης.
iv. Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με οποιονδήποτε από τους νικητές ή οποιοσδήποτε από τους νικητές αρνηθεί ή αδρανήσει να παραλάβει την υποτροφία του ή εάν δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις συμμετοχής του στον Διαγωνισμό, η αντίστοιχη υποτροφία θα δοθεί σε κάποιον από τους επιλαχόντες, με βάση τη σειρά ανάδειξης των τελευταίων από την κλήρωση.
9. Οι νικητές των υποτροφιών, αφού τις παραλάβουν αυτοπροσώπως και εγκαίρως, έχουν το δικαίωμα να τις μεταβιβάσουν εφ' όσον οι ίδιοι το επιθυμούν, σε συγγενείς πρώτου βαθμού. Οι υποτροφίες δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.
10. Οι παρόντες όροι, κατά τη Διάρκεια του Διαγωνισμού, θα είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα http://www.iek-xini.edu.gr.
11. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων.