iekxini

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή στην 29η Διεθνή Έκθεση Infacoma 2012



Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή στην 29η Διεθνή Έκθεση Infacoma 2012
Δυναμική ήταν η παρουσία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στην 29η Διεθνή Έκθεση Δομικών Υλικών, Μονωτικών, Κουφωμάτων, Ειδών Υγιεινής, Προκατασκευών & Τεχνολογίας INFACOMA 2012, που πραγματοποιήθηκε από 16 μέχρι 19 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις της Helexpo – ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ είχε δικό του περίπτερο, με στόχο την ενίσχυση της επαγγελματικής προοπτικής των σπουδαστών και αποφοίτων του, την προώθηση συνεργιών με τις επιχειρήσεις του κλάδου αλλά και την κλήρωση υποτροφιών για όλους τους συμμετέχοντες και επισκέπτες της έκθεσης.
Στο περίπτερο του Ε.Ο. ΞΥΝΗ βρέθηκαν και οι σπουδαστές της Σχολής Μηχανικών του Mediterranean College και Δομικών Έργων & Διακόσμησης του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής επίσκεψης που πραγματοποίησαν στην έκθεση INFACOMA, για να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις πάνω στο αντικείμενο των σπουδών τους.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ δίνει δυναμικό παρόν σε όλες τις κλαδικές εκθέσεις της HELEXPO, στο πλαίσιο της επίσημης αμοιβαίας συνεργασίας τους που εγκαινιάστηκε το καλοκαίρι του 2011.
Στόχος της συνεργασίας μεταξύ του Ε.Ο. ΞΥΝΗ και της HELEXPO είναι η διασύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας στην Θεσσαλονίκη.