iekxini

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Αγιασμός σε συνδυασμό με μεγάλο street event στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας


Παρουσία εκατοντάδων σπουδαστών και γονέων, αλλά και αποφοίτων των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, και φυσικά σύσσωμου του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος Αγιασμός, εγκαινιάζοντας τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2012-2013, με ευοίωνα μηνύματα για το μέλλον των νέων στη χώρα μας -σε πείσμα των καιρών- και με guest τη Λάουρα Νάργες (το φετινό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ). 

Ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, κ. Σοφοκλής Ξυνής, καλωσόρισε τους νέους, αλλά και περσινούς σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, τονίζοντας πως «στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ οι σπουδαστές διδάσκονται τις πλέον σύγχρονες τεχνικές του “επιχειρείν”, και μαθαίνουν πώς να είναι πραγματικά αποτελεσματικοί σε μια επιχείρηση, αποποιούμενοι των τεχνικών του “κάθεσθαι”», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «και υιοθετώντας τις τεχνικές του “παράγειν”». «Στόχος μας στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ είναι οι νέοι μας να μείνουν στην Ελλάδα», υπογράμμισε ο κ. Ξυνής.

Για τις μεγάλες εκπαιδευτικές επιτυχίες του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ έκανε λόγο, εξάλλου, η διευθύντρια του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, κ. Λία Μιχαηλίδου, επισημαίνοντας πως «από ιδρύσεώς του, το 1957, ο Όμιλος παραμένει πιστός στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης, καθώς και στις αρχές του υγιούς ανταγωνισμού, με άρτια καταρτισμένους καθηγητές-καταξιωμένους επαγγελματίες στην αγορά εργασίας, και όχι με πρόσωπα lifestyle». «Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ μιλάει με τις επιτυχίες και τις πρωτιές του», τόνισε η κ. Μιχαηλίδου, αναφέροντας ότι «τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ πιστεύουν στην αξιοκρατία, και τα νέα παιδιά που αξίζουν, με τη δουλειά και την προσπάθειά τους, θα βρουν το δρόμο τους». «Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ, είμαστε δίπλα στους σπουδαστές μας από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ», πρόσθεσε η κ. Μιχαηλίδου. 

Από το μεγάλο πάρτι που ακολούθησε του Αγιασμού δεν θα μπορούσε να λείπει… η Λάουρα Νάργες! Το πρόσωπο της φετινής διαφημιστικής καμπάνιας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ (και από φέτος σπουδάστρια του Mediterranean College του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ), η οποία διασκέδασε με τους παρευρισκομένους σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, αφού τους μετέφερε την προσωπική της συμβουλή:

«Μην το βάζετε κάτω, πάντα να προσπαθείτε για το καλύτερο. Δεν φτάνει μόνο η εργασιακή εμπειρία, αλλά και οι σπουδές-οι γνώσεις και το know how- για στηρίζετε τα επαγγελματικά σας βήματα», ανέφερε.    

INFO
Αθήνα: Πατησίων 31, τηλέφωνο 210 -5279500
www.iek-xini.edu.gr , www.facebook.com/iekxini