iekxini

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Νέος Υποστηρικτής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την σύναψη μιας νέας συνεργασίας με τον «Εκπαιδευτικό  Όμιλο ΞΥΝΗ», ως «Υποστηρικτής» της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (2012-2013).
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ζήσης Βρύζας και ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης του «Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ» κ. Άκης Βαλογιάννης, συμφώνησαν σε συνεργασία, που προβλέπει την παρουσία και την υποστήριξη του ομίλου στους αγώνες που θα πραγματοποιούνται στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ θα παρέχει υποτροφίες και προνομιακά δίδακτρα προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τις οποίες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα της αξιοποιήσει παρέχοντάς τις στους φιλάθλους της ομάδας αλλά και στους αθλητές των ακαδημιών.


Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, διανύοντας μία καταξιωμένη πορεία από το 1957, είναι ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός όμιλος στην Ελλάδα, με εξειδικευμένους φορείς όπως το ΙΕΚ ΞΥΝΗ και το Mediterranean College, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα σπουδών σε όλα τα επίπεδα. Οι σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ καταρτίζονται μέσα σε ένα περιβάλλον υψηλών και σύγχρονων προδιαγραφών, με άριστα καταρτισμένους καθηγητές και ποιοτικά προγράμματα σπουδών,  όπου αποκτούν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεται ένας επιτυχημένος επαγγελματίας. Παράλληλα υποστηρίζονται άμεσα από το Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων & Σπουδαστών, το οποίο μεριμνά για την διασύνδεσή τους με την αγορά εργασίας και την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Photo: Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ζήσης Βρύζας, με τον Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ κ. Άκη Βαλογιάννη, στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατά την σύναψη της συνεργασίας.


Πληροφορίες:
Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ
Βαλαωρίτου 9, Θεσ/νίκη
Τηλ.: 2310552406
e-mail:iek@xinis.net
http://www.xinis.edu.gr/