Την πιο «γλυκιά» εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησαν οι σπουδαστές της ειδικότητας Διαιτολογίας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, οι οποίοι βρέθηκαν στο εργοστάσιο Παραγωγής των Μπισκότων ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.
Οι σπουδαστές ξεναγήθηκαν στη μονάδα παραγωγής των μπισκότων Παπαδοπούλου στη Θεσσαλονίκη, και ενημερώθηκαν για όλα τα στάδια παρασκευής των μπισκότων, για την διαδικασία πιστοποίησης ελέγχου, καθώς και για
τον ρόλο του διατροφολόγου σε ένα τέτοιο εργοστάσιο, σε ότι αφορά το κομμάτι της έρευνας και της ανάπτυξης.
Από την εκπαιδευτική επίσκεψη δεν έλειψε και η γευσιγνωσία, αφού οι σπουδαστές δοκίμασαν τα προϊόντα της εταιρείας ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.
Τους σπουδαστές συνόδευε η υπεύθυνη του τομέα σπουδών Διαιτολογίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, κα Αναστασία Κόκκαλη, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος.
Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, 2310552406
iek@xinis.net , www.iek-xini.edu.gr