«Surtout La Grece»
Nouvelle cuisine με άρωμα Ελλάδας παρακολούθησαν οι σπουδαστές Μαγειρικής & Αρτοζαχαροπλαστικής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στο σεμινάριο με θέμα «Sourtout La Grece».
Στο σεμινάριο που διοργάνωσε ο τομέας Επισιτισμού, ο chef και καθηγητής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ κ. Αργύρης Καραβελιάδης παρουσίασε μία σειρά από συνταγές υψηλής μαγειρικής, που
βασίζονται όμως σε παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις και σε υλικά της ελληνικής κουζίνας.
βασίζονται όμως σε παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις και σε υλικά της ελληνικής κουζίνας.
Σπουδαστές και απόφοιτοι του τομέα επισιτισμού, αλλά και επαγγελματίες του κλάδου κατέκλυσαν την αίθουσα εκδηλώσεων των ΙΕΚ ΞΥΝΗ (Βαλαωρίτου 9, 2ος όροφος) και παρακολούθησαν live τον κ. Καραβελιάδη να παρασκευάζει ένα ένα τα special πιάτα.
Συνολικά παρουσιάστηκαν οχτώ διαφορετικές συνταγές, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας πλούσιος μπουφές, από τον οποίο δοκίμασαν μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου σπουδαστές και καλεσμένοι.
iek@xinis.net , www.iek-xini.edu.gr
ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef">