ΙΕΚ ΞΥΝΗ - Σπουδές Μαγειρικής |
Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, από τις 12.00 έως τις 16.00, τo ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, και συγκεκριμένα οι σπουδαστές της ειδικότητας Ζαχαροπλαστικής -σε συνεργασία με το περιοδικό Food Service- θα μαγειρέψουν… γλυκές δημιουργίες (πάντα με προϊόντα-υλικά της ετικέτας MAKRO), και θα «τρατάρουν» τους επισκέπτες!
Η έμπειρη ομάδα των… «εκκολαπτόμενων» patissier του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας (με την καθοδήγηση της επιστημονικής ομάδας του περιοδικού Food Service), θα παρουσιάσει κλασικά γλυκά πιάτα, σε ενδιαφέρουσες παραλλαγές, με μοναδικές «πινελιές» food styling!
Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι επισκέπτες της MAKRO Cash & Carry στον Κηφισό θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν –live!- την βήμα προς βήμα δημιουργία των πιάτων, καθώς και να «εκπαιδευτούν», σε συνεργασία με επαγγελματίες του επισιτισμού, στην ανάλυση κόστους των προτεινόμενων πιάτων.
Φυσικά, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επισκέπτες θα μπορούν να πραγματοποιούν… γευστικές δοκιμές των παρασκευών του άρτια καταρτισμένου team Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, με τα μοναδικής ποιότητας προϊόντα της ιδιωτικής ετικέτας MAKRO Cash & Carry!
INFO:
• Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 67 και Αχιλλέως 33, τηλέφωνο 210 9640117
• www.iek-xini.edu.gr / www.facebook.com/iekxini