iekxini

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Tο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά στη Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη του Δήμου Σαλαμίνας!




Ο Δήμος Σαλαμίνας εγκαινίασε εφέτος το πανέμορφο χωριό της Παραμυθούπολης στην περιοχή  Αμπελάκια , απέναντι από το παλιό Δημαρχείο, για να διασκεδάσει  τα μικρά παιδιά  έτσι ώστε να υποδεχθούν  τα Χριστούγεννα με τον πιο κεφάτο τρόπο.
 Οι σπουδαστές του τμήματος «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης και Ζαχαροπλαστικής»  του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά , φρόντισαν να μυήσουν τους μικρούς φίλους στον υπέροχο κόσμο της σοκολάτας αποκαλύπτοντας  τους   τη μυστική  συνταγή του Αι Βασίλη για πεντανόστιμα ζαχαρωτά !
Επιπλέον οι  σπουδάστριες του τμήματος Αισθητικής ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά διασκέδασαν  του μικρούς φίλους της Παραμυθούπολης με γιορτινά  face painting ,χαρίζοντας τους χαμόγελα και αισιοδοξία.
Η Δήμαρχος Σαλαμίνας κα Νάννου Ισιδώρα , έδωσε τα θερμά της συγχαρητήρια στους σπουδαστές μας για τον επαγγελματισμό τους και  τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους.   

Μία ακόμα δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υποστήριξε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, στέλνοντας ένα ελπιδοφόρο μήνυμα, εν μέσω μιας δύσκολης οικονομικής συγκυρίας για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

IEK ΞΥΝΗ Πειραιά:  Φίλωνος 39, 210 4120 313