iekxini

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Οι σπουδαστές Τουρισμού ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά στην Μπιενάλε της Αθήνας 2015-2017 «ΟΜΟΝΟΙΑ»




Έναν πολύ ενδιαφέροντα εκπαιδευτικό περίπατο στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες του Τομέα Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, με αφορμή την Μπιενάλε της Αθήνας 2015-2017 «ΟΜΟΝΟΙΑ»*.

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Nέα συνεργασία ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά & «The Art of Colour» για τους σπουδαστές Κομμωτικής


Μία νέα δυναμική συνεργασία έκλεισε το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, και συγκεκριμένα ο Τομέας Ομορφιάς και το Τμήμα Κομμωτικής με τη γνωστή εταιρεία προϊόντων περιποίησης για τα μαλλιά «TheArtofColour», με στόχο φυσικά την ενίσχυση της κατάρτισης των σπουδαστών και σπουδαστριών της ειδικότητας «Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης» των Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Απόφαση Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου : Οι δικαιούχοι υποτροφιών στον όμιλο ΞΥΝΗ!


Οι  δικαιούχοι των υποτροφιών στον εκπαιδευτικό όμιλο ΞΥΝΗ από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Δείτε την απόφαση εδώ :

Οι σπουδάστριες Παιδαγωγικών ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας στο Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας!


«Γεια σου κύριε Φόβε» θα αναφωνήσουν οι σπουδάστριες Παιδαγωγικών του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, συμμετέχοντας στην ομώνυμη διαδραστική έκθεση που λαμβάνει χώρα στο Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας (Καρατζά 7, Φιλοπάππου).

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας: Η Κοινωνική Ένταξη των Ατόμων Με Αναπηρία στο επίκεντρο από τη ΜΚΟ BestBuddies!


Ανοιχτή Διάλεξη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία –Είσοδος Ελεύθερη
«Φιλία + Αγάπη + Σεβασμός= Παιδεία».

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας: «Παιδιά με ειδικές ανάγκες στην προσχολική ηλικία» στο επίκεντρο workshop του Τομέα Παιδαγωγικών

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Οι σπουδαστές Επισιτισμού ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ στο Εργοστάσιο & Μουσείο Σοκολάτας!


Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στήριξε την εκδήλωση «Σήκωσε ΤΟΙΧΟ ενάντια στην κακοποίηση των ΠΑΙΔΙΩΝ»

Οι σπουδαστές Γραφιστικής ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας στην έκθεση Graphica Promosign 2015


Σπουδαία νίκη για τον ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ απέναντι στην ΑΕΚ!


Ο «χρυσός» Τομέας Επισιτισμού ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας πάει Κρήτη για να σαρώσει ξανά τα μετάλλια!


Οι σπουδαστές Τουρισμού ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας αποκλειστικά στο 14ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ


IEK ΞΥΝΗ Πειραιά και UNESCO χέρι-χέρι για το διαβήτη


Στην Έκθεση «Digital Revolution» οι σπουδαστές Πληροφορικής ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας


Σεμινάριο με θέμα «Προσθετικά μέλη & Ορθοτικά μηχανήματα» Από την ειδικότητα Β. Φυσικοθεραπείας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας!


Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στο e-shop φαρμακείου pharmacy 128!


Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Beauty Color Day από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ και την BIOLIFE για τις ανάγκες του «Make-A-Wish»!


Beauty Color Day από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ και την BIOLIFE για τις ανάγκες του «Make-A-Wish» Είσοδος Ελεύθερη!

ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ: Νέα συνεργασία του Τομέα Επισιτισμού με την εταιρεία «ΗΛΙΣ -ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ»


Μια ακόμη σημαντική συνεργασία εγκαινίασε ο Τομέας ΕπισιτισμούτουΙ.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας με τη γνωστή ελληνική εταιρεία ζυμαρικών «ΗΛΙΣ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ»,με στόχο την καλύτερη δυνατή κατάρτιση και επιμόρφωση των σπουδαστών και σπουδαστριών της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης (Chef)»των ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Οι σπουδαστές Μηχανολογίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2015»!


Στην κορυφαία έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2015», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 22 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας*
θα δώσουν το «παρών» οι σπουδαστές του Τομέα Μηχανολογίας & Μεταφορώντου Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, στο πλαίσιο της πολυ-επίπεδης πρακτικής κατάρτισης που λαμβάνουν στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Δωρεάν ενημέρωση και μέτρηση σακχάρου από το τμήμα νοσηλευτικής του ΙΕΚ Ξυνή Πειραιά στις κοινωνικές δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας


Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Οι σπουδαστές Security του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ αποκλειστικά στην Athens Xclusive Designers Week!




Στην 18η Athens Xclusive Designers Week, την Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας που αποτελεί την πλέον μακροχρόνια θεσμοθετημένη διοργάνωση στην Ελλάδα για την προώθηση της δουλειάς των Ελλήνων σχεδιαστών μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό, συμμετέχουν φέτος εθελοντικά –αποκλειστικά ως σχολή!- οι σπουδαστές της ειδικότητας «Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών» του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ!

Ο τομέας Επισιτισμού ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ εγκαινιάζει συνεργασία με την Global Foods!




Η εισαγωγική εμπορική εταιρεία Global Foods ειδικεύεται στην τροφοδοσία και τον εφοδιασμό επιχειρήσεων μαζικής εστίασης, προσφέροντας μία διευρυμένη ποικιλία επωνύμων ιταλικών τροφίμων και ποτών υψηλής ποιότητας, η οποία  κατέχει  ηγετική θέση στον τομέα της. Στόχος της είναι η αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών της αγοράς ακόμα και των πιο εξειδικευμένων.

Ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ διοργάνωσε το 1ο Street Handball!




Με στόχο τη διάδοση και ενίσχυση του αθλήματος της χειροσφαίρισης (handball) στην Ελλάδα, μέσω της ενημέρωσης των μικρών φίλων του Αθλητισμού για το ομαδικό αυτό άθλημα, ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ, η ομάδα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ που πολύ γρήγορα κατόρθωσε να αγωνίζεται στην Handball Premier, διοργάνωσε το 1ο Street Handball!

Τα «Street Relays» και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους για τον μεγάλο αγώνα του Πειραιά!




Τα «Βίκος Street Relays» επιστρέφουν στον Πειραιά και το Πασαλιμάνι και εκεί θα συναντήσουν για δεύτερη χρονιά έναν στρατηγικό «σύμμαχό» τους!

Το τμήμα Κομμωτικής Τέχνης ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ εγκαινίασε μεγάλη συνεργασία με την εταιρεία The Art of Colour!




Η εταιρεία  The Art of Colour κλείνει φέτος 21 χρόνια δημιουργίας, ανάπτυξης και καινοτομίας παρέχοντας ασφαλή καλλυντικά ελεγμένα και πιστοποιημένα από τον ΕΟΦ ,όσο και από αντίστοιχους ξένους φορείς. Στόχος της εταιρείας είναι να αναγνωρίζει τις ανάγκες του σύγχρονου κομμωτή , να του παρέχει προϊόντα υψηλών  προδιαγραφών και ταυτόχρονα εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες, αφού η εξέλιξη και ανάπτυξη του είναι το κύριο μέλημα της εταιρείας.

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ανανεώνει τη συνεργασία του με το Τμήμα Μπάσκετ της Ομάδας του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016!




O Εθνικός Όμιλος Φιλάθλων Πειραιώς Φαλήρου είναι ένα από τα αντιπροσωπευτικότερα και ιστορικότερα αθλητικά σωματεία του Πειραιά με ιστορία περίπου 90 ετών και πρωταγωνιστική δραστηριότητα σε περισσότερα από 10 διαφορετικά αθλήματα και με δεκάδες τίτλους στην τροπαιοθήκη του.

O διάσημος hairstylist Johnny Othona σε διάλεξη του Τμήματος Κομμωτικής Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας!


Υποτροφίες με κοινωνικά κριτήρια σε νέους Πειραιώτες από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά και τον Δήμο Πειραιά.


3 πλήρεις υποτροφίες σπουδών στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά σε νέους Πειραιώτες προσέφεραν ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, καθηγητής κ. Σοφοκλής Ξυνής, και ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Ιωάννης Μώραλης, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Πειραιά,επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά το αξιοσημείωτο έργο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, μεγάλο κομμάτι του οποίου είναι και η παροχή υποτροφιών αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Ο Τομέας Επισιτισμού ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ μαγειρεύει Ελληνικά!




Οι σπουδαστές του τομέα Επισιτισμού ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, ανταποκρίθηκαν ευχάριστα στην πρόταση των Ελλήνων παραγωγών του φεστιβάλ MADE IN GREECE  να δημιουργήσουν ευφάνταστες, νόστιμες συνταγές με τα προϊόντα  της ελληνικής γης που κατέκλυσαν το χώρο της Τεχνόπολης στο Γκάζι στις 23-24-25-26 Οκτωβρίου.

Μεγάλη συνεργασία του τομέα Αρτοποιίας –Ζαχαροπλαστικής ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ με την ΚΡΕΝΤΙΝ Α.Ε.


Παρακολουθώντας συνεχώς τις παγκόσμιες εξελίξεις και ακολουθώντας με συνέπεια τα μηνύματα της αγοράς εργασίας, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά στα ελληνικά εκπαιδευτικά δεδομένα του τομέα Επισιτισμού , συνάπτοντας προνομιακές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου της εστίασης.

Περιφέρεια Hπείρου : Οι 3 πρώτοι δικαιούχοι υποτροφιών στον όμιλο ΞΥΝΗ!


Περιφέρεια Hπείρου : Οι 3 πρώτοι δικαιούχοι υποτροφιών στον όμιλο ΞΥΝΗ!

Oι σπουδαστές Marketing ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας στο ATHENS METROPOLITAN EXPO!


Την έκθεση με θέμα «Super Market- Mini Market –Περίπτερο» που πραγματοποιήθηκε στο ATHENS METROPOLITAN EXPO επισκέφθηκαν οι σπουδαστές και σπουδάστριες Marketing του Τομέα Διοίκησης & Οικονομίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης προσκεκλημένος του Τομέα Αθλητικής Δημοσιογραφίας του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας!


Ο Τομέας Αθλητικής Δημοσιογραφίας του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, την Τετάρτη 04 Νοεμβρίου 2015, στις 10.30, διοργανώνει συζήτηση – συνέντευξη, με τον Έλληνα προπονητή ποδοσφαίρου κ. Παύλο Δερμιτζάκη.

Γεύμα αγάπης για οικονομικά αδύναμους Θεσσαλονικείς!


Το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας και συγκεκριμένα ο Τομέας Επισιτισμού, στο πλαίσιο των δράσεων εθελοντισμού και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής στις 16 Οκτωβρίου, πραγματοποίησαν γεύμα αγάπης για τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας.

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Το τμήμα τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά στην Ημερίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με θέμα «Πλατφόρμα Διαχείρισης θρησκευτικών Προορισμών»




Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος   και της υψηλής   ποιότητας σπουδών που παρέχει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή στους σπουδαστές του, ο τομέας  Τουριστικών Σπουδών ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, παρακολούθησε  την Ημερίδα που διοργάνωσε η Αρχιεπισκοπή Αθηνών με θέμα «Ανάδειξη της Εκκλησιαστικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς» και «Πλατφόρμα Διαχείρισης θρησκευτικών Προορισμών».