iekxini

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Δημιουργία και φαντασία στα άκρα, από τους σπουδαστές Εφαρμοσμένων Τεχνών

"I believe in my design" Art & Design Exhibition 2015
Οι μοναδικές εργασίες, που δημιούργησαν οι σπουδαστές του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, παρουσιάστηκαν στα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης, τα οποία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 25 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας.
Οι σπουδαστές και τελειόφοιτοι από τις ειδικότητες "Graphic Design", "Interior Design" και "3D Animation" παρουσίασαν στο κοινό, τις πτυχιακές εργασίες και τα projects που δημιούργησαν οι ίδιοι, με την καθοδήγηση των καταξιωμένων καθηγητών τους.
Παρουσιάστηκαν video art "Static to 2,5D" , καλλιτεχνικά έργα και πίνακες, εταιρικές ταυτότητες με ολοκληρωμένο project καθώς επίσης και κατόψεις χώρων διακόσμησης. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας με σαφή προσανατολισμό στην απόκτηση εμπειρίας στο αντικείμενο σπουδών που έχουν επιλέξει οι σπουδαστές του, για ακόμη μια χρονιά τους έδωσε την ευκαιρία να παρουσιάσουν στο κοινό τις εργασίες και τα projects τους, οι οποίες θα αποτελέσουν το μελλοντικό τους portfolio για την απαιτητική αγορά εργασίας.

Info: ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη Τ: 2310 552406 | www.iek-xini.edu.gr  | iek@xinis.net  | www.facebook.com/iekxinithessaloniki