iekxini

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

23η Έκθεση Σπουδαστών Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

ekthesi-spoudastwn-iek-peiraia-
«Σπουδαστών Έργα... με δημιουργικότητα και φαντασία»
Με μεγάλη επιτυχία και θεαματική συμμετοχή σπουδαστών και κοινού, πραγματοποιήθηκε η23η Έκθεση Σπουδαστών του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, με θέμα «Σπουδαστών Έργα... με δημιουργικότητα και φαντασία», στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2014, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Τη Δευτέρα 2 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις των Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ στην «καρδιά» του Πειραιά (Φίλωνος 39), οι ταλαντούχοι σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, από τα τμήματα της Πληροφορικής, των Ναυτιλιακών, της Διοίκησης & Οικονομίας, των Παιδαγωγικών, της Φυσικοθεραπείας, της Νοσηλευτικής, της Διαιτολογίας, των Υπηρεσιών Ασφαλείας, της Μηχανοτρονικής, των Φαρμάκων & Καλλυντικών, των Τουριστικών και της Διακόσμησηςπαρουσίασαν αξιόλογα έργα και projects που είχαν προετοιμάσει καθ' όλη τη διάρκεια της ακαδημαϊκής χρονιάς.
Την Τρίτη 3 Ιουνίου, τη «σκυτάλη» πήρε ο Τομέας Ομορφιάς του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά σε ένα φαντασμαγορικό show, στο BLOCK CLUB, κατά τη διάρκεια του οποίου, οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες του τομέα είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δεξιότητες και το αποτέλεσμα της ποιοτικής κατάρτισης που έλαβαν στα Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στην Κομμωτική & το Hair Styling, την Αισθητική, το Μακιγιάζ, το Nail Design, το Body Painting, και το Tattoo.

Μια εντυπωσιακή παρουσίαση, που αντανακλούσε τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και το ταλέντο των νέων σπουδαστών μας και αυριανών επιτυχημένων επαγγελματιών στον κλάδο της Ομορφιάς.
Την εκδήλωση, ομόρφυνε με την παρουσία της η «Miss Teen 2011» και «Miss Universe»,Αναστασία Σιδηροπούλου.

INFO
• Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά: Φίλωνος 39, τηλέφωνο 210 4120313
 www.iek-xini.edu.gr  / www.facebook.com/iekxini/
 www.xinisfestival.edu.gr