iekxini

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Education Awards

Δημιουργούμε νέα πρότυπα!

Με γνώμονα 4 βασικά κριτήρια: τη βαθμολογία, το ήθος, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ (ΙΕΚ ΞΥΝΗ & Mediterranean College) προχωρά σε ένα ακόμα καινοτόμο βήμα για τα εκπαιδευτικά δρώμενα, με... τα Education Awards 2013, δημιουργώντας νέα πρότυπα!

Ο μεγαλύτερος και πληρέστερος εκπαιδευτικός όμιλος στη χώρα μας συγκεντρώνει –για πρώτη φορά στην Ελλάδα!- τους καλύτερους σπουδαστές του, προκειμένου να διαγωνιστούν και να αναδειχθούν οι άριστοι ανάμεσά τους, που θα αποσπάσουν τα Βραβεία Εκπαίδευσης. Όλοι οι υποψήφιοι έχουν προταθεί από τους διευθυντές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, Πειραιά, Γλυφάδας και Θεσσαλονίκης,

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

22η Έκθεση Σπουδαστών ΙΕΚ ΞΥΝΗ με λάμψη, καλοκαιρινά beats και… βραβεία-έκπληξη!

Ολοκληρώνοντας μια επιτυχημένη ακαδημαϊκή χρονιά, οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας & Γλυφάδας παρουσιάζουν τα έργα τους σε μια λαμπερή εκδήλωση, την οποία θα συνοδεύσει ένα μεγάλο summer party στο club-restaurant DC Mansion (Dream City), την Πέμπτη 27 Ιουνίου στις 7.30 το απόγευμα!

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην 22η Έκθεση Σπουδαστών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας & Γλυφάδας θα έχουν οι εντυπωσιακές εργασίες των ταλαντούχων σπουδαστών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ από όλους τους Τομείς Σπουδών –Ομορφιάς, Υγείας, Επισιτισμού-Τουρισμού, Παιδαγωγικών, Οικονομίας & Διοίκησης, Εφαρμοσμένων Τεχνών, Μηχανολογίας-Μεταφορών, Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών, Ναυτιλιακών, Δομικών Κατασκευών- αντιπροσωπευτικά δείγματα της άρτιας θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης που λαμβάνουν οι νέοι και νέες που επιλέγουν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ για τις σπουδές τους.  

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ στο Green Party του Δήμου Θεσσαλονίκης

Την οικολογική τους ευαισθησία επέδειξαν για μια ακόμη φορά οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, με τη συμμετοχή τους στο θεσμό του Green Party που διοργάνωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης την Κυριακή 9 Ιουνίου, στο Πεδίον του Άρεως.

Το Green Party αποτελεί ένα οικολογικό θεσμό που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Πρασίνου του Δήμου Θεσσαλονίκης, με την συμμετοχή της Εθελοντική Ομάδας "Θεσσαλονίκη 2012".

Οι σπουδαστές του τομέα Επισιτισμού

«Ρομποτική Χειρουργική» για τον τομέα Υγείας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Υψηλό επιστημονικό ενδιαφέρον παρουσίασε η διάλεξη που διοργάνωσε ο τομέας σπουδών Υγείας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, με θέμα «Ρομποτική Χειρουργική».

Εισηγητής ήταν ο διακεκριμένος επιστήμονας Απόστολος Λαμπανάρης, Χειρούργος Ουρολόγος, συνεργάτης του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης, με μετεκπαίδευση στη Γερμανία, ο οποίος μίλησε για την  χειρουργική με τη χρήση ρομπότ, κατά την οποία ο χειρουργός πραγματοποιεί την

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Φαντασμαγορική η 22η Έκθεση Σπουδαστών ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά!

Μια παρέλαση βγαλμένη από… «παραμύθι», με προορισμό το μαγικό κόσμο της Εκπαίδευσης πλημμύρισε τους δρόμους του Πειραιά την Πέμπτη 13 Ιουνίου, με αφορμή την 22η Έκθεση Σπουδαστών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013! 

Σηματοδοτώντας την επιτυχή ολοκλήρωση της φετινής ακαδημαϊκής χρονιάς, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά έστειλαν ηχηρό μήνυμα της ποιοτικής και πολυεπίπεδης κατάρτισής τους, αλλά και της αισιοδοξίας τους για το μέλλον -παρά την κρίση!- παρελαύνοντας στις 6.30 το απόγευμα της Πέμπτης από τις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στον Πειραιά (Βασιλέως

Ευκαιρίες εργασίας στις Ημέρες Καριέρας Παιδαγωγικών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ & του Mediterranean College!

Με τη συμμετοχή δεκάδων εκπροσώπων παιδικών σταθμών, νηπιαγωγείων, κέντρων Προσχολικής Αγωγής και κορυφαίων φορέων στον κλάδο των Παιδαγωγικών που αναζητούν υποψήφιους συνεργάτες με υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και αναβαθμισμένα επαγγελματικά προσόντα, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 37ο Career Day που διοργάνωσαν η Σχολή Παιδαγωγικών Σπουδών του Mediterranean College και ο Τομέας Παιδαγωγικών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου στην Αθήνα (Πατησίων 107 & Πελλήνης 8).

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν το Career Office του Mediterranean College με τον Τομέα

ΙΕΚ ΞΥΝΗ κορυφαίο «Λόγω…διατροφής» Συνεργασία του Τομέα Διαιτολογίας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ με το e-περιοδικό «Λόγω..διατροφής»

Κορυφαία συνεργασία στο χώρο της εκπαίδευσης για τον κλάδο της διατροφής και της διαιτολογίας, εγκαινιάζουν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ με το e-περιοδικό «Λόγω..διατροφής». 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, το «Λόγω..διατροφής», μέσω της έγκριτης επιστημονικής του ομάδας διαιτολόγων και διατροφολόγων θα παρέχει τεχνογνωσία, επιστημονική κατάρτιση και συνεχή ενημέρωση σε θέματα διατροφής, υγείας και ομορφιάς στους σπουδαστές του τομέα Διαιτολογίας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, μέσα από την διοργάνωση επιμορφωτικών διαλέξεων, σεμιναρίων και ημερίδων, ενώ οι  καθηγητές-ακαδημαϊκοί συνεργάτες του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, θα έχουν τη δυνατότητα να δημοσιεύουν άρθρα τους στο «Λόγω..διατροφής», και φυσικά να

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Εσπερίδα για τον αυτισμό από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας & το Mediterranean College

Εσπερίδα με θέμα «Μια νέα προσέγγιση του αυτισμού» διοργάνωσε ο Τομέας Παιδαγωγικών του IEK ΞΥΝΗ Γλυφάδας, με την υποστήριξη του Mediterranean College, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 στην αίθουσα διαλέξεων του κολεγίου στην Αθήνα (Πατησίων 107 & Πελλήνης 8).

Μεταξύ των βασικών στόχων της εσπερίδας -η οποία διοργανώθηκε στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη- ήταν η αναζήτηση νέων θεραπευτικών

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Ο Τομέας Ναυτιλιακών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ στο Γ’ Ναυτιλιακό Συνέδριο «ΕΤΗΣΙΕΣ»

Στο Γ’ Ναυτιλιακό Συνέδριο «ΕΤΗΣΙΕΣ» που λαμβάνει χώρα στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος (Ακτή Θεμιστοκλέους, Πειραιάς), το διήμερο 13-14 Ιουνίου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας & Αιγαίου, του Δήμου Κηφισιάς, του Δήμου Άνδρου και του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος, συμμετέχει ο Τομέας Ναυτιλιακών του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ. 

Μεταξύ των θεμάτων που θα παρουσιαστούν στο

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

“Like” στην αληθινή ζωή έκαναν οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ-Εκστρατεία Ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ και συμμετέχοντες εθελοντές έχοντας «καναπέδες» και «πολυθρόνες» επ’ ώμου και με το σύνθημα REAL LIFE “LIKE” πραγματοποίησαν εκστρατεία ευαισθητοποίησης υπέρ του περιβάλλοντος και της καθαρής πόλης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Το πρωί της Τετάρτης 5 Ιουνίου, οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ και συμμετέχοντες εθελοντές σηκώθηκαν από τον καναπέ τους έκλεισαν το pc τους και βγήκαν στους δρόμους της πόλης για να κάνουν «like» στην πραγματική ζωή.  

22η Έκθεση Σπουδαστών ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά με… παρέλαση στο μαγικό κόσμο της Εκπαίδευσης!

Μια παρέλαση βγαλμένη από… «παραμύθι», με προορισμό το μαγικό κόσμο της Εκπαίδευσης θα πλημμυρίσει τους δρόμους του Πειραιά την Πέμπτη 13 Ιουνίου, με αφορμή την 22η Έκθεση Σπουδαστών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013! 

Σηματοδοτώντας την επιτυχή ολοκλήρωση της φετινής ακαδημαϊκής χρονιάς, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά θα στείλουν ηχηρό μήνυμα της ποιοτικής και πολυεπίπεδης κατάρτισής τους, αλλά και της αισιοδοξίας τους για το μέλλον -παρά την κρίση!- παρελαύνοντας στις 6.30 το απόγευμα της Πέμπτης από τις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στον Πειραιά (Βασιλέως Γεωργίου Α3), με προορισμό τη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Γλυκός… «παράδεισος» από AMC & ΙΕΚ ΞΥΝΗ στο Divani Caravel!

Σε έναν «παράδεισο» γλυκών απολαύσεων σας προσκαλεί η κορυφαία εταιρεία υγιεινής και πολλαπλής μαγειρικής στον κόσμο AMC, στο Φεστιβάλ Ζαχαροπλαστικής που διοργανώνει στο ξενοδοχείο Divani Caravel, την Κυριακή 16 Ιουνίου από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. 

Το έμπειρο και ταλαντούχο team των patissier των ΙΕΚ ΞΥΝΗ (Τμήμα Ζαχαροπλαστικής), με την επίβλεψη του γνωστού chef-καθηγητή των ΙΕΚ ΞΥΝΗ κ. Τάσου Αλμπάνη, θα δημιουργήσει live μια ποικιλία από πρωτότυπες γλυκές δημιουργίες, στα κορυφαίας ποιότητας σκεύη της AMC, αποκαλύπτοντας… «γλυκά» μυστικά της Ζαχαροπλαστικής Τέχνης από την παραδοσιακή και διεθνή κουζίνα –πάντα στην υγιεινή τους

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ «ΔΡΑΣΙΣ»


Μία ακόμη μεγάλη συνεργασία ανακοινώνουν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, με την οποία ισχυροποιούν ακόμη περισσότερο τον πολύ δημοφιλή τομέα σπουδών των Υπηρεσιών Ασφαλείας. Συγκεκριμένα, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης εγκαινιάζουν επίσημη συνεργασία με την εταιρεία Συστημάτων & Υπηρεσιών Ασφαλείας «ΔΡΑΣΙΣ».

Η έναρξη της συνεργασίας επισημοποιήθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης του Γενικού Διευθυντή Ανάπτυξης του ΕΟ ΞΥΝΗ κ. Άκη Βαλογιάννη, με το Διευθυντή της «ΔΡΑΣΙΣ», κο