iekxini

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Μεγάλη επένδυση σε υψηλής αρχιτεκτονικής νέες εγκαταστάσεις στη Γλυφάδα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ

Σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο υψηλών διεθνών προδιαγραφών, 2.000 τετραγωνικών μέτρων, στη Γλυφάδα (Βουλιαγμένης 57), επεκτείνεται από το φετινό φθινόπωρο -Σεπτέμβριος 2013- η ποιοτική εκπαίδευση και η κορυφαίου επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση που παρέχει 20 χρόνια τώρα ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ στα νότια προάστια!

Επιθυμώντας να αποδώσει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη νεολαία της Γλυφάδας –και ευρύτερα των νοτίων προαστίων- που ξεχωρίζει, επιλέγει και εμπιστεύεται τον Εκπαιδευτικό  Όμιλο ΞΥΝΗ εδώ και 20 χρόνια, για υψηλού επιπέδου θεωρητική και πρακτική κατάρτιση και σπουδές που οδηγούν σε απορρόφηση από την αγορά εργασίας και επιτυχία, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ (ΙΕΚ ΞΥΝΗ, MEDITERRANEAN COLLEGE, ΚΕΑΣ, CARIERRA), προχώρησε σε αυτή τη μεγάλη κτιριακή επένδυση. 

Σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ προτάσσει ένα κτίριο –στολίδι στα Νότια Προάστια, στοχεύοντας με αυτό το σημαντικό επιχειρηματικό βήμα να περάσει το μήνυμα πως η Εκπαίδευση μπορεί να αποτελέσει «πολιορκητικό κριό», ενάντια στην οικονομική κρίση. 

H επένδυση στη Γνώση, θεμέλιο για την ανάπτυξη

Με αφετηρία την πεποίθηση ότι η επένδυση στη Γνώση είναι το θεμέλιο της ανάπτυξης και της προαγωγής του Πολιτισμού, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ –ο όμιλος που 56 χρόνια τώρα «Ηγείται και Πρωτοπορεί» στο χώρο της ιδιωτικής μετα-λυκειακής εκπαίδευσης στην Ελλάδα- σημειώνει ακόμα ένα μεγάλο βήμα στα ελληνικά εκπαιδευτικά δρώμενα, με ένα νέο «σταθμό» κατάρτισης στα Νότια Προάστια!

Με όραμα για το μέλλον και συνέπεια απέναντι στους χιλιάδες σπουδαστές που τον εμπιστεύονται για τις σπουδές τους, ο κορυφαίος εκπαιδευτικός όμιλος στα Νότια Προάστια επεκτείνεται και σας καλωσορίζει στις νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, Λ. Βουλιαγμένης 57, που θα στεγάσουν μια νέα εποχή γνώσης!

Στις νέες εγκαταστάσεις του ομίλου –οι οποίες διακρίνονται από υψηλή αρχιτεκτονική αισθητική και βέλτιστη λειτουργικότητα, έχουν εύκολη πρόσβαση (από τα Μ.Μ.Μ) και άνετο parking-  θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν άριστες εκπαιδευτικές υπηρεσίες και υψηλής ποιότητας επαγγελματική κατάρτιση περισσότεροι από 2.000 νέοι ετησίως που είτε κατοικούν στη Γλυφάδα και σε άλλους δήμους των Νοτίων Προαστίων, ή κατοικούν σε άλλες περιοχές της Αττικής και θα επιλέξουν να σπουδάσουν στο νέο υπερσύγχρονο campus του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στα νότια προάστια. 

Ο όμιλος που «Ηγείται και Πρωτοπορεί» από το 1957

Το νέο «στολίδι» του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στη Γλυφάδα αντανακλά και εκπροσωπεί επάξια την παράδοση του μεγαλύτερου και πληρέστερου εκπαιδευτικού ομίλου στην Ελλάδα: του ομίλου που «Ηγείται και Πρωτοπορεί» από το 1957 στο χώρο της ιδιωτικής μετα-λυκειακής εκπαίδευσης. 

Με αίθουσες διδασκαλίας υψηλής αισθητικής, χώρους για τα επαγγέλματα Ομορφιάς που διαθέτουν τον εξοπλισμό πολυτελών spa, εργαστήρια εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, και καλαίσθητους χώρους αναψυχής (αίθριο), σε συνδυασμό με ακαδημαϊκού επιπέδου καθηγητές-καταξιωμένους επαγγελματίες στην αγορά εργασίας, και την «υπογραφή» του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, το νέο campus στη Γλυφάδα θα συνεχίσει να αποτελεί την κορυφαία επιλογή για σπουδές στα νότια προάστια, στεγάζοντας τη μακρά παράδοση για ποιοτική εκπαίδευση που επισφραγίζει και προσυπογράφει -56 χρόνια τώρα στην Ελλάδα- ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, καθηγητής κ. Σοφοκλής Ξυνής. 
 
*Οι νέες εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ:
Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 57, τηλ. 210 9640117
www.iek-xini.edu.gr