iekxini

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ευκαιρίες εργασίας στις Ημέρες Καριέρας Παιδαγωγικών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ & του Mediterranean College!

Με τη συμμετοχή δεκάδων εκπροσώπων παιδικών σταθμών, νηπιαγωγείων, κέντρων Προσχολικής Αγωγής και κορυφαίων φορέων στον κλάδο των Παιδαγωγικών που αναζητούν υποψήφιους συνεργάτες με υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και αναβαθμισμένα επαγγελματικά προσόντα, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 37ο Career Day που διοργάνωσαν η Σχολή Παιδαγωγικών Σπουδών του Mediterranean College και ο Τομέας Παιδαγωγικών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου στην Αθήνα (Πατησίων 107 & Πελλήνης 8).

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν το Career Office του Mediterranean College με τον Τομέα
Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, με σκοπό να φέρουν σε επαφή ταλαντούχους φοιτητές και αποφοίτους Παιδαγωγικών του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, με εκπροσώπους κορυφαίων εταιρειών και φορέων στον κλάδο των Παιδαγωγικών, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο πραγματικές ευκαιρίες εργασίας στους πολλά υποσχόμενους νέους και νέες του ομίλου. Άλλωστε, μεταξύ των βασικών στόχων του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ –ΙΕΚ ΞΥΝΗ & Mediterranean College- είναι η δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για την  απασχολησιμότητα των αποφοίτων του, καθώς και η διαμόρφωση σημαντικών επαγγελματικών προοπτικών.

Πλήθος φοιτητών και αποφοίτων Παιδαγωγικών του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ πραγματοποίησαν εξατομικευμένα interviews με εκπροσώπους δεκάδων εταιρειών, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση του Mediterranean College και των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, προκειμένου να επιλέξουν τους μελλοντικούς τους συνεργάτες. 

Για μια ακόμη φορά, οι φοιτητές και οι απόφοιτοι Παιδαγωγικών Σπουδών του Mediterranean College και των ΙΕΚ ΞΥΝΗ κέρδισαν τις εντυπώσεις, με το υψηλό επίπεδο θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης που τους διακρίνει, το δυναμισμό και τον επαγγελματισμό τους.  

INFO
Mediterranean College: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα/ τηλέφωνο 210 -8899653/ www.medcollege.edu.gr 
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας: Πατησίων 31/ τηλέφωνο 210 -5279500/ www.iek-xini.edu.gr  / www.xinisfestival.edu.gr / www.facebook.com/xiniseducationfestival