iekxini

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

«Φτιάξε το δικό σου Video Clip» Σεμινάριο από τον τομέα Επικοινωνίας & ΜΜΕ των ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Η τέχνη του video clip αποτέλεσε το θέμα σεμιναρίου που διοργάνωσε ο τομέας επικοινωνίας & ΜΜΕ των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, και συγκεκριμένα το τμήμα Εικονοληψίας, στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2013.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διαλέξεων των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης (Βαλαωρίτου 9), από τον σκηνοθέτη Βασίλη Μπλιούμη. Ο κ. Μπλιούμης με πολυετή εμπειρία στην τηλεοπτική σκηνοθεσία και παραγωγή, και την δημιουργία ταινιών μικρού μήκους και video clips, παρουσίασε στο κοινό του σεμιναρίου όλα
τα βήματα στην διαδικασία παραγωγής ενός μουσικού video, από την προετοιμασία και το γύρισμα μέχρι το μοντάζ. Μάλιστα μίλησε στους συμμετέχοντες στο σεμινάριο και για το πώς η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει κάνει πιο εύκολη αλλά και λιγότερο ακριβή, την παραγωγή ενός video clip.

Εκτός από τους σπουδαστές και τους πτυχιούχους του τομέα ΜΜΕ, το σεμινάριο παρακολούθησαν και πολλοί άνθρωποι που δεν συνδέονται επαγγελματικά με τον κλάδο, αλλά τους ενδιαφέρει ερασιτεχνικά. Όλοι παρέλαβαν βεβαίωση συμμετοχής με την οποία θα εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους.

Γίνετε μέλος του Xinis Education Festival 13 και αποκτήστε το V.I.P. Pass με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013.

XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013: GET CULTURED NOW!!!