iekxini

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Η κτηματαγορά της Θεσσαλονίκης


Σεμινάριο με θέμα την κτηματαγορά της Θεσσαλονίκης διοργάνωσε ο τομέας Οικονομίας και Διοίκησης των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, και συγκεκριμένα το τμήμα Κτηματομεσίτης - Διαχειριστής Ακίνητης Περιουσίας, στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2013.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διαλέξεων των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης (Βαλαωρίτου 9), από τον κ. Μιλτιάδη Αποστολίδη, Σύμβουλος Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας. Ο κ. Αποστολίδης παρουσίασε τη γενικότερη εικόνα που επικρατεί στην
κτηματομεσιτική αγορά της Θεσσαλονίκης σήμερα, και επικέντρωσε στο κομμάτι του ηλεκτρονικού εμπορίου και των εφαρμογών του στον κλάδο των ακινήτων.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν σπουδαστές και πτυχιούχοι του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, καθώς επίσης φοιτητές από ΑΕΙ και ΤΕΙ, που ενδιαφέρονται για τον κτηματομεσιτικό τομέα ως επαγγελματική προοπτική. Όλοι παρέλαβαν βεβαίωση συμμετοχής με την οποία θα εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους.

Γίνετε μέλος του Xinis Education Festival 13 και αποκτήστε το V.I.P. Pass με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013.

XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013: GET CULTURED NOW!!!