iekxini

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Ο Γιώργος Δώνης και o Γκέρμαν Τσιστιακόφ μίλησαν στους σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ


Ο ΠΑΟΚ και το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο ήταν το κεντρικό θέμα της συνέντευξης που έδωσαν  ο Γιώργος Δώνης και ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ,  στους σπουδαστές Αθλητικής Δημοσιογραφίας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Ο προπονητής και ο στρατηγικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν καλεσμένοι του τομέα Αθλητικής Δημοσιογραφίας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Απριλίου στην αίθουσα διαλέξεων ΔΙ.Κ.Ε.Π. (Διαβαλκανικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Πολιτισμού), του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ (Κτίριο Βιέννη, Εγνατία 2-4, Θεσσαλονίκη).
Μαζί τους ήταν οι στενοί συνεργάτες του Γιώργου Δώνη, ο βοηθός προπονητή Μάκης Αγγελίνας και ο προπονητής τερματοφυλάκων Παναγιώτης Μαλιαρίτης, καθώς και ο υπεύθυνοι επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώτης Παναγιωτάς και Κυριάκος Κυριάκος.

Το τεχνικό team και οι εκπρόσωποι της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, απάντησαν σε ερωτήσεις των σπουδαστών σχετικά με την πορεία του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα, τους στόχους που διεκδικεί ο ΠΑΟΚ στο κύπελλο και στα play off, αλλά και για τους στόχους του ΠΑΟΚ για την επόμενη χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Γιώργος Δώνης ρωτήθηκε από τους σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ και για το σύνολο της καριέρας του, ως παίχτης και ως προπονητής σε άλλες ομάδες. Ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ μίλησε για την διεθνή του εμπειρία στη διοίκηση αθλητικών club, και για τις εντυπώσεις του από το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Ελλάδα γενικότερα στους 6 μήνες που βρίσκεται στη χώρα μας.

Τόσο ο Γιώργος Δώνης όσο και ο Γκέρμαν Τσιστιάκοφ εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία της συνάντησής τους με τους εκολλαπτόμενους αθλητικογράφους, για να τους προτρέψουν να ασκήσουν το επάγγελμά τους με ευσυνειδησία και σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της γενικότερης συνεργασίας που εγκαινιάστηκε από τον Σεπτέμβριο του 2012, ανάμεσα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ.

Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος και ακαδημαϊκός υπεύθυνος του τομέα Αθλητικής Δημοσιογραφίας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Κωνσταντίνος Χήτας.
Πληροφορίες:
2310552406, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη 
iek@xinis.net ,  www.iek-xini.edu.gr