iekxini

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

O Δημήτρης Γιαννέτος και το μιούζικαλ «CATS» στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας!


Τα μυστικά ενός λαμπερού και αψεγάδιαστου μακιγιάζ, με φυσικό αποτέλεσμα, και χωρίς τις υπερβολές που προσθέτουν «χρόνια» στο γυναικείο πρόσωπο, παρουσίασε ο γνωστός hairstylist και make-up artist της εταιρείας καλλυντικών L’ oreal Paris, Δημήτρης Γιαννέτος, στο ταλαντούχο και άρτια καταρτιζόμενο Beauty Academy του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας. 

Αφού μίλησε με τους σπουδαστές Μακιγιάζ και Κομμωτικής του Τομέα Ομορφιάς των ΙΕΚ ΞΥΝΗ (με υπεύθυνη τομεάρχη την κ. Χρυσούλα Βούλτσιου) για τις νέες ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές τάσεις στο μακιγιάζ και στα μαλλιά, και παρουσίασε video από την επαγγελματική του
πορεία στην τηλεόραση και σε πλήθος περιοδικών μόδας, ο κ. Γιαννέτος έδειξε live, βήμα προς βήμα, ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ στο πρόσωπο σπουδάστριας από τον Τομέα Ομορφιάς των ΙΕΚ ΞΥΝΗ. 

Μετά την παρουσίαση, οι σπουδάστριες του Beauty Academy του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας επεφύλασσαν μια έκπληξη στον διάσημο make-up artist, αντιπροσωπευτικό δείγμα του ταλέντου τους, αλλά και της ολοκληρωμένης θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης που έχουν λάβει από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ: είχαν μεταμφιεστεί ως γάτες με τεχνικές Body Painting, και ενσάρκωσαν αποσπάσματα από το διαχρονικά δημοφιλές μιούζικαλ «CATS» του Άντριου Λόιντ Βέμπερ!

  *INFO
Αθήνα: Πατησίων 31, τηλέφωνο 210 -5279500
www.iek-xini.edu.gr  / www.xinisfestival.edu.gr / www.facebook.com/xiniseducationfestival