iekxini

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ του Δύμου Σαλαμίνας - Μήνυμα αλληλεγγύης από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά


Μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης, εν μέσω της δυσχερούς οικονομικής συγκυρίας που διανύουμε η οποία έχει πλήξει μεγάλη μερίδα του πληθυσμού, έστειλαν οι άρτια καταρτιζόμενοι σπουδαστές του Τομέα Επισιτισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ. Στο πλαίσιο του νεοσύστατου προγράμματος κοινωνικής εταιρικής ευθύνης «ACTION TEAM» του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ ετοίμασαν γλυκές λιχουδιές για τις οικογένειες που προσφεύγουν
στη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Σαλαμίνας. 

Με το μήνυμα «Δώστε Αγάπη», το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σαλαμίνας προσφέρει, 2 φορές το μήνα, τρόφιμα, είδη υγιεινής, είδη ένδυσης και υπόδησης σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, με τη συμπαράσταση πλήθους εταιρειών και super markets του δήμου. Και το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά μπήκε με το… «δεξί» σε αυτήν την προσπάθεια, συμμετέχοντας, με συνέπεια, σε σημαντικές δράσεις προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.  

Η αξιέπαινη προσπάθεια του δημάρχου Σαλαμίνας κ. Ι. Τσάβαρη να λειτουργήσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο, βοηθώντας  με αυτόν τον τρόπο 150 οικογένειες, υποστηρίζεται  σημαντικά από τον κ. Ι. Τσαλίκογλου (δημοτικό σύμβουλο, πρόεδρο του Λαογραφικού Μουσείου και υπεύθυνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου), τις κκ. Ν. Χατζηκυριάκου και  Ε. Παπανδρέου (μέλη του διοικητικού συμβουλίου), καθώς και την κα Α. Γούτη (εθελόντρια). 

INFO
Πειραιάς: Φίλωνος 39, τηλέφωνο 210 4120313
www.iek-xini.edu.gr  / www.facebook.com/iekxini