iekxini

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ δίπλα στα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες


Δίπλα στα παιδάκια με νεοπλασματικές ασθένειες, που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παίδων «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και υποστηρίζει ο σύλλογος «ΠΙΣΤΗ», θα βρεθούν, εν όψει του Πάσχα, οι σπουδαστές Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας την Πέμπτη 25 Απριλίου. Αποδεικνύοντας, για άλλη μια φορά έμπρακτα, την κοινωνική ευαισθησία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, μέσα από σημαντικές δράσεις κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, οι σπουδαστές από τον Τομέα Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας θα προσφέρουν εντυπωσιακές χειροποίητες λαμπάδες για το Πάσχα σε μικρά παιδιά που περνούν τις Άγιες Μέρες στο νοσοκομείο, έχοντας προσβληθεί από καρκίνο. 

Τις πρωτότυπες λαμπάδες επιμελήθηκαν οι καθηγήτριες εικαστικών κυρίες Γράψα και Πρίντζη μαζί με τους άρτια καταρτιζόμενους σπουδαστές του Τομέα Παιδαγωγικών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, ενώ οι ταλαντούχοι «εκκολαπτόμενοι» Chef των
ΙΕΚ ΞΥΝΗ θα παρασκευάσουν πασχαλινά τσουρεκάκια. Εκτός από τις λαμπάδες και τα τσουρέκια, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ εξασφάλισαν και ανοιξιάτικα ρούχα, μια ευγενική χορηγία της εταιρείας Glou (βιοτεχνία παιδικών ρούχων), προκειμένου να προσφέρουν χαρά και χαμόγελο σε αυτά τα παιδιά που το έχουν τόσο ανάγκη.

*Ο Σύλλογος "ΠΙΣΤΗ" είναι ένας σύλλογος γονέων με παιδιά που έτυχε να αρρωστήσουν από καρκίνο και «αγκαλιάζει» χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, παράγοντας πολύ σημαντικό έργο. 

INFO 
Αθήνα: Πατησίων 31, τηλέφωνο 210 -5279500
www.iek-xini.edu.gr  /  www.facebook.com/iekxini
www.xinisfestival.edu.gr / www.facebook.com/xiniseducationfestival