iekxini

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

BEAUTY DAY από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Οι σπουδαστές πρόσφεραν δωρεάν υπηρεσίες ομορφιάς


Ημέρα Ομορφιάς ανοιχτή για το κοινό διοργάνωσε η Beauty Academy των ΙΕΚ ΞΥΝΗ. Την Τετάρτη 24 Απριλίου οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις  Αισθητικής, Κομμωτικής, Μακιγιαζ και Μανικιούρ-Πεντικιούρ των ΙΕΚ ΞΥΝΗ (Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη) άνοιξαν τις πόρτες τους, για να υποδεχτούν γονείς, φίλους αλλά και ανθρώπους που  λόγω της οικονομικής κρίσης δυσκολεύονται να επισκεφθούν  πλέον τόσο συχνά τα ινστιτούτα ομορφιάς. 

Οι σπουδαστές του τομέα Ομορφιάς των ΙΕΚ ΞΥΝΗ πρόσφεραν εντελώς δωρεάν σε γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας, υπηρεσίες όπως χτένισμα,
μακιγιάζ, περιποίηση προσώπου, περιποίηση άκρων κ.α., πραγματοποιώντας έτσι και την πρακτική τους άσκηση, μέσα σε απολύτως επαγγελματικές συνθήκες.

Η Ημέρα Ομορφιάς είναι μία ακόμη από τις πολλές εκδηλώσεις και δράσεις κοινωνικής προσφοράς που πραγματοποιούνται από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Το πρόγραμμα των Beauty Days, με τις ημερομηνίες όπου οι σπουδαστές προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες ομορφιάς στο κοινό, ανακοινώνονται μέσα από τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης στο ακόλουθο link www.facebook.com/iekxinithessaloniki.