iekxini

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Στηρίζοντας το «Young Talents» στηρίζουμε τα νέα ταλέντα της χώρας μας!




Το youngtalents.gr είναι στον διαδικτυακό ...αέρα μαζί σας και με στόχο να δώσει σε όλους όσους ασχολούνται με το παιδικό ποδόσφαιρο, αλλα κυρίως στους πρωταγωνιστές του που είναι τα παιδιά, τον δικό τους χώρο αφιερωμένο σε αυτό που εχουν αρχίσει να κάνουν με όρεξη και προφανώς με αστείρευτα όνειρα και ελπίδες για το μέλλον. 
Η προσπάθεια του youngtalents.
Αυτή η προσπάθεια να αποκτήσει ο συγκεκριμένος χώρος που αντίθετα με την προβολή που έχει, αποτελεί, εκτός από την βάση για το ελληνικό ποδόσφαιρο του μέλλοντος, το μεγαλύτερο κομμάτι του παιδικού αθλητισμού της χωρας, ελπίζουμε ότι θα βοηθήσει όλους οσους ασχολούνται με το παιδικό ποδόσφαιρο να αναπτύξουν καλύτερα τις δυνατότητές τους αλλα και να ενημερωθούν για πράγματα που εξελίσσονται στον χώρο αυτό και ίσως δεν γνωρίζουν. 

Ενημέρωση και τι εννοούμε?
Όταν λέμε ενημέρωση, εννοούμε σε καθημερινή βάση με όσο το δυνατόν περισσότερες ειδήσεις και φυσικά δίνοντας "βήμα" σε όλους τους συλλόγους και τις ακαδημίες της Αθήνας, αλλα και ολόκληρης της χωρας, που συντηρούν τμήματα υποδομών και αισθάνονται την ανάγκη να γνωστοποιήσουν τις δράσεις τους σε περισσότερο κόσμο. Η δική τους ανάγκη θα είναι για εμάς υποχρέωση αφού ο πυρήνας του youngtalents.gr είναι ακριβώς όλοι αυτοί. 

Στο youngtalents, η ροή των ειδήσεων θα είναι συνεχείς.
Σε αυτή την ενημερωτική σελίδα η ροή των ειδήσεων θα είναι συνεχής και θα αφορά μόνο ότι αφορά το ποδοσφαιρο σε την παιδική ηλικία. Με ενημέρωση για τα αποτελέσματα των αγώνων στα επίσημα πρωταθλήματα και στα μεγάλα τουρνουά αλλα και παρουσιάσεις των ακαδημιών που αγωνίζονται να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος σε όλους αυτούς τους αυριανούς αστέρες του. Με συνεντεύξεις προπονητών, ποδοσφαιριστων ακόμη και γονέων που τα παιδιά τους έχουν ξεχωρίσει αλλα και συμβουλές από τους ειδικούς του ποδοσφαίρου σε όλες του τις μορφές (μανατζερς, σκάουτερς, γιατροί).   

Τι αφορούν τα ειδικά τμήματα του youngtalent.
Τα ειδικά τμήματα του youngtalents.gr θα αφορούν την εξέλιξη ει δυνατόν και του κάθε παιδιού ξεχωριστά με το δικό του προφίλ στο οποίο θα περιλαμβάνονται ακριβή στοιχεία της παρουσίας του στα ποδοσφαιρικά γήπεδα και όλα όσα μπορεί να ενδιαφέρουν ανθρώπου που ψάχνουν και ειδικεύονται στην ανάδειξη των ταλέντων. Για αυτό το σκοπό θα υπάρχει συνεργασία με όλους σχεδόν τους υπεύθυνους των υποδομών των ελληνικών ομάδων αλλα και αρκετών μεγάλων ομάδων του εξωτερικού. Θα εχουν δηλαδή την δυνατότητα όλοι αυτοί να παρακολουθούν ακόμη και το κάθε παιδι ξεχωριστά μέσα από το youngtalents.gr. 

Η ξεχωριστή προσπάθεια του youngtalents.
Αυτή λοιπόν η ξεχωριστή προσπάθεια αρχίζει με όρεξη, μεράκι αλλα και πραγματικά με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους χιλιάδες ανθρώπους που έμμεσα ή άμεσα ασχολούνται με τον χωρο του παιδικού ποδοσφαίρου. Θα προσπαθήσουμε (μια μεγάλη ομάδα που αποτελεί την βάση του youngtalents.gr) να τους δώσουμε την ευχέρεια να αισθάνονται πρωταγωνιστές, όπως και είναι άλλωστε, αυτού του νευραλγικού χώρου. Οι διορθώσεις και οι αλλαγές που θα χρειαστεί να γίνουν. 

Με ευχές προς όλους για μια καλή και δημιουργική ποδοσφαιρική παιδική σεζόν, που ήδη εχει ξεκινήσει σας περιμένουμε όλους στο ωραίο αυτό ταξίδι που ξεκινάμε....

http://www.youngtalents.gr/

ιεκ, ιεκ δημοσια, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, iel, iek peiraia,σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιεκ ξυνη, ιεκ οαεδ,  ιεκ ειδικοτητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ μαγειρικης