iekxini

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ σε συνεργασία με την Ελληνική Τουριστική Κοινότητα  παρουσιάζουν την δράση :
«Πρόσβαση στη Γνώση – Θεμέλιο στην Ανάπτυξη»

27 Σεπτεμβρίου 2012
Glyfada Campus – Λ. Βουλιαγμένης 67 & Αχιλλέως 31-33
ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 17:30

Site ΙΕΚ ΞΥΝΗ: http://www.iek-xini.edu.gr
Official fan page: http://www.facebook.com/iekxini 

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΛΑΟΥΡΑ ΝΑΡΓΕΣ… στο Open Day Ομορφιάς του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας!



«Ποδαρικό» για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά στον Τομέα Ομορφιάς του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας έκανε η Λάουρα Νάργες, «εγκαινιάζοντας» με τον αέρα και τη φρεσκάδα της τηλεοπτικής της λάμψης τις εγκαταστάσεις Beauty των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στην «καρδιά» της πρωτεύουσας, στο κεντρικό παράρτημα –Πατησίων 31!

Με αφορμή το Open Day Ομορφιάς του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, η Λάουρα βρέθηκε εκεί, μαζί με τις νεο-εγγραφείσες σπουδάστριες του Τομέα Ομορφιάς, όπου πήρε μια «γεύση» από το υψηλό επίπεδο σπουδών όλων των προγραμμάτων του Τομέα Ομορφιάς των ΙΕΚ ΞΥΝΗ –αισθητική,

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Μεγάλη Στρατηγική Συνεργασία ανάμεσα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ


Την έναρξη μίας πρωτοποριακής συνεργασίας ανακοινώνουν η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, με στόχο την μεγαλύτερη διασύνδεση ανάμεσα στον αθλητισμό και την εκπαίδευση.

Μετά από συνάντηση που είχαν ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μπάνε Πρέλεβιτς με τον  Διευθυντή Ανάπτυξης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας κ. Άκη Βαλογιάννη, ανακηρύχτηκε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ ως Επίσημος Προμηθευτής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ως Επίσημος Προμηθευτής ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ θα παρέχει υποτροφίες και ειδικές προσφορές στα δίδακτρα για τους αθλητές των Ακαδημιών, τους εργαζόμενους, και τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Επιπλέον, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του Mediterranean College, από ειδικότητες όπως η Φυσιοθεραπεία, η Αθλητική Δημοσιογραφία, το Sports Management, το Marketing κ.α., θα μπορούν να απασχολούνται με τη μορφή πρακτικής άσκησης σε αντίστοιχες θέσεις στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΗΕ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΩΝ ΙΕΚ ΞΥΝΗ!


Ο  Τομέας Ναυτιλιακών των ΙΕΚ Ξυνή Πειραιά συμμετέχει σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό που πραγματοποιεί ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών(ΟΗΕ) για νέους έως 25 ετών.

Ο διαγωνισμός «Global Outreach and Awareness» του Περιβαλλοντικού Ινστιτούτου του ΟΗΕ (United Nations Environment Programme) έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει τη νέα γενιά για τον τραγικά αρνητικό αντίκτυπο που έχουν οι ρύποι (SLCPs) από την ανθρώπινη δραστηριότητα, στις θάλασσες, την ατμόσφαιρα και την υγεία.

Οι πρωτοετείς σπουδαστές του Τομέα Ναυτιλιακών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, έχοντας ανεπτυγμένη την οικολογική συνείδηση, ανταποκρίθηκαν στο παγκόσμιο κάλεσμα του ΟΗΕ, και συμμετείχαν στο

ΤΑ ΙΕΚ ΞΥΝΗ «ΠΑΙΖΟΥΝ»… ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΑΛΑΜΑ ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ!


Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, και στη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο Βεάκειο! Με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη που χαρακτηρίζει όλες τις δράσεις και τις ενέργειές του, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ στηρίζει την προσπάθεια της Επίλεκτης Ομάδας του δήμου Πειραιά για την αγορά ασθενοφόρου.

Συμβάλλοντας σε αυτήν την τόσο σημαντική κοινωνική δράση και προσφορά, που διακατέχεται από πνεύμα εθελοντισμού, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ αποτελούν σημείο προπώλησης των εισιτηρίων για τη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου, στο ΒΕΑΚΕΙΟ Θέατρο Πειραιά.

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας για τη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα, στις εγκαταστάσεις των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά (Φίλωνος 39, Πειραιάς) και ενημερωθείτε για τις ώρες προπώλησης στο τηλ. 210- 4120313.
Ας συνεισφέρουμε όλοι με την παρουσία μας, μαζί με τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στο εθελοντικό έργο της Επίλεκτης Ομάδας Πειραιά!


Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ «ΚΟΡΙΤΣΙ» ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΩΝ ΙΕΚ ΞΥΝΗ!

«Ποδαρικό» για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά 2012-2013 έκαναν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ με τη νέα, άκρως εντυπωσιακή και δροσερή τηλεοπτική τους καμπάνια, τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν την 1η ημέρα του Αυγούστου, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά.

Με πρωταγωνίστρια της καμπάνιας το… αλλιώτικο κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη στο «ΟΛΑ 12», την 22χρονη Ελληνογερμανίδα από τις Σέρρες, Λάουρα Νάργες -η οποία θα αποτελεί από φέτος και ενεργή σπουδάστρια του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ- και τις οδηγίες του γνωστού τηλεοπτικού σκηνοθέτη της εκπομπής του ΑΝΤ1, «ΟΛΑ 12», κ. Γιάννη Γαλανούλη, ολοκληρώθηκε η φετινή διαφημιστική καμπάνια των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, με μότο «Έκλεισα ραντεβού και πέτυχα», σε κλίμα δροσιάς, αισιοδοξίας και ενθουσιασμού για τη νέα ακαδημαϊκή χρόνια που ξεκινά τον Οκτώβριο.