iekxini

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργάνωσαν τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια


Σε ρυθμούς Χριστουγέννων κινούνται τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, καθώς συμμετείχαν σε μία ακόμη μεγάλη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, στο Φιλανθρωπικό Bazaar που διοργάνωσαν τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια.

Το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar των Πρότυπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, για 17η χρονιά, με την υποστήριξη των σπουδαστών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Σπουδαστές από διαφορετικούς τομείς σπουδών όπως Παιδαγωγικά, Επισιτισμός και Αισθητική, συμμετείχαν εθελοντικά στο bazaar και πρόσφεραν στιγμές χαράς στα μικρά παιδιά. 
Συγκεκριμένα οι σπουδάστριες Παιδαγωγικών πραγματοποίησαν παράσταση κουκλοθέατρου, πάνω σε έργο που έγραψαν οι ίδιες, ενώ επίσης μόνες τους ετοίμασαν τις κούκλες της παράστασης. 
Οι σπουδάστριες από τα τμήματα Αισθητικής έκαναν ειδικό χριστουγεννιάτικο facepainting, ενώ οι chef ετοίμασαν μπουφέ με χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα για μικρά παιδιά.

Όλες οι δράσεις που φιλοξενήθηκαν στο bazaar είχαν εισιτήριο σε συμβολική τιμή, και τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για την ενίσχυση των Γιατρών του Κόσμου, του Συλλόγου Φίλων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες, καθώς και υπέρ άπορων οικογενειών της πόλης μας.




ιεκ, ιεκ δημοσια, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, iel, iek peiraia,σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιεκ ξυνη, ιεκ οαεδ,  ιεκ ειδικοτητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ μαγειρικης