iekxini

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Σεμινάριο Design από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ στο bar Elvis


ΙΕΚ ΞΥΝΗ - DESIGN SCHOOL
Ένα πρωτοποριακό σεμινάριο διοργάνωσαν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ,  μεταφέροντας για μια ακόμη φορά την εκπαίδευση έξω από τις αίθουσες διδασκαλίες.

Το σεμινάριο με θέμα «Διακόσμηση & Design για Events, Parties, & Δεξιώσεις» πραγματοποιήθηκε από τον τομέα Art & Design των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σε δύο από τα hot spots της πόλης, τον πολυχώρο BLOCK 33 ΚΑΙ το bar ELVIS.

Οι σπουδαστές του τομέα Διακόσμησης αρχικά επισκέφθηκαν το BLOCK 33, όπου και παρακολούθησαν διάλεξη στο πλαίσιο της ομαδικής έκθεσης RAMPAGE PROJECT. 

Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με workshop στους χώρους του bar ELVIS. Οι σπουδαστές παρακολούθησαν τον designer  Νίκο Ράκκα ο οποίος  παρουσίασε στην πράξη τον λειτουργικό σχεδιασμό που χρειάζεται για να διαμορφωθεί ένα bar σε χώρο εκδηλώσεων, με αφορμή κάποιο event.

Το σεμινάριο διοργανώθηκε στο πλαίσιο των σεμιναρίων εξειδίκευσης που παρέχουν δωρεάν στους σπουδαστές τους τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, με στόχο την εις βάθος γνωριμία και εξοικείωση με όλες τις πλευρές τους αντικειμένου που σπουδάζουν, καθώς και την επαφή τους με τις πραγματικές συνθήκες εργασίας που επικρατούν στο επάγγελμά τους.




Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ: 2310552406
E-mail: iek@xinis.net
Βαλαωρίτου 9, θεσσαλονίκη