iekxini

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ «ΚΟΡΙΤΣΙ» ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΩΝ ΙΕΚ ΞΥΝΗ!

«Ποδαρικό» για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά 2012-2013 έκαναν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ με τη νέα, άκρως εντυπωσιακή και δροσερή τηλεοπτική τους καμπάνια, τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν την 1η ημέρα του Αυγούστου, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά.

Με πρωταγωνίστρια της καμπάνιας το… αλλιώτικο κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη στο «ΟΛΑ 12», την 22χρονη Ελληνογερμανίδα από τις Σέρρες, Λάουρα Νάργες -η οποία θα αποτελεί από φέτος και ενεργή σπουδάστρια του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ- και τις οδηγίες του γνωστού τηλεοπτικού σκηνοθέτη της εκπομπής του ΑΝΤ1, «ΟΛΑ 12», κ. Γιάννη Γαλανούλη, ολοκληρώθηκε η φετινή διαφημιστική καμπάνια των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, με μότο «Έκλεισα ραντεβού και πέτυχα», σε κλίμα δροσιάς, αισιοδοξίας και ενθουσιασμού για τη νέα ακαδημαϊκή χρόνια που ξεκινά τον Οκτώβριο.
Τόσο οι σπουδαστές που συμμετείχαν στα γυρίσματα, όσο και το διοικητικό προσωπικό των ΙΕΚ ΞΥΝΗ που παρακολούθησαν την προετοιμασία της καμπάνιας και συντέλεσαν στο επιτυχημένο αποτέλεσμα που θα μπορούμε να απολαύσουμε όλοι στις οθόνες μας από τη Δευτέρα 20 Αυγούστου, δήλωσαν κατενθουσιασμένοι για τη διαδικασία και την έκβαση της, τονίζοντας πως πρόκειται για μια καμπάνια αντάξια της πολυετούς προσφοράς του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στην ποιοτική εκπαίδευση, η οποία διαχέεται από έναν «αέρα» φρεσκάδας και ανανέωσης, ενώ μεταδίδει παράλληλα το μήνυμα της σιγουριάς για το επαγγελματικό μέλλον της νέας γενιάς, με την εγγύηση του μεγαλύτερου και πληρέστερου εκπαιδευτικού ομίλου της χώρας μας που υπογράφει την επαγγελματική επιτυχία 55 χρόνια τώρα.

Ενθουσιασμένη για την εμπειρία της από τα γυρίσματα της καμπάνιας, η Λάουρα Νάργες δήλωσε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ με επέλεξαν ως το φετινό πρόσωπο για τη διαφημιστική τους καμπάνια, και η ικανοποίησή μου είναι διπλή. Πρώτον, γιατί πραγματικά πιστεύω πως ισχύει το μότο του σποτ “Έκλεισα ραντεβού και πέτυχα” και πως οι νέοι και οι νέες που θα κλείσουν -και φέτος- «ραντεβού» με τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ έχουν εξασφαλισμένη τόσο την ποιοτική εκπαιδευτική τους κατάρτιση, όσο και την επαγγελματική αποκατάσταση και επιτυχία τους. Και δεύτερον, γιατί φέτος επέλεξα και η ίδια να σπουδάσω στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ, γιατί διαπίστωσα, μετά από έρευνα 6 μηνών, ότι είναι ο καλύτερος! Ξεχωρίζει, γιατί προσφέρει σωστή εκπαίδευση, σε συνδυασμό με ένα δυνατό πτυχίο που μετράει στην αγορά εργασίας». 

Την ικανοποίησή του εξάλλου, για το αποτέλεσμα της νέας διαφημιστικής καμπάνιας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ εξέφρασε και ο γνωστός τηλεοπτικός σκηνοθέτης κ. Γιάννης Γαλανούλης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που δούλεψα με νέους ανθρώπους και ιδιαίτερα ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα των γυρισμάτων. Η τηλεοπτική καμπάνια των ΙΕΚ ΞΥΝΗ διακρίνεται από μια φρέσκια, σύγχρονη και ζωντανή διάθεση, στην οποία συντελεί και η συμμετοχή της Λάουρας, με την οποία συνεργάστηκα φέτος στο “ΟΛΑ” και πιστεύω πως είναι ένα λαμπερό και ανερχόμενο τηλεοπτικό πρόσωπο. Ταυτόχρονα, το σποτ αποπνέει εγγύηση για επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, καθώς και τη σημαντική πορεία και το ποιοτικό έργο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στο χώρο της μεταλυκειακής εκπαίδευσης, το οποίο, οφείλω να ομολογήσω, πως με έχει εντυπωσιάσει».

Από πλευράς του, ο γενικός διευθυντής marketing του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, κ. Νίκος Μαραγκόπουλος, υπογράμμισε: «Είναι τιμή μας που ένας γνωστός και καταξιωμένος σκηνοθέτης, όπως ο κ. Γαλανούλης, επιμελήθηκε των γυρισμάτων της νέας διαφημιστικής καμπάνιας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, αλλά και μεγάλη μας χαρά που συμμετέχει σε αυτήν η Λάουρα, ένα φρέσκο τηλεοπτικό πρόσωπο και ανερχόμενο αστέρι του εγχώριου τηλεοπτικού πεδίου, η οποία είναι πλέον και φοιτήτριά μας στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ».